Platbodem Vissermanaak "WK 69 / Sulis" huren

2 t/m 8 personen Sail Charter Friesland Workum platbodem
Vanaf € 1.470,00

Sail Charter Friesland
Parallelwei 7, 8711 CH, Workum

https://sailcharterfriesland.nl
info@sailcharterfriesland.nl

Er wordt nog niets in rekening gebracht

Lengte12,2
Breedte4,3
Hoogte19,50
Diepgang0,8
Bouwjaar1993
Motor65 pk Nanni Diesel 6 cilinder
Tankinhoud175 ltr
Watertank400 ltr

Omschrijving

"Wat een prachtige Visserman-Aak" .. dat krijg je vaak te horen als je de haven in vaart met dit schip. Vissermanaak "Sulis" WK69 is een van onze mooiste Visserman Lemsteraken in de vloot. Gebouwd als wedstrijd- Aak – zeilteken VA124 – met bouwjaar 1995, is het schip een zeer snelle zeiler. Ontwerper; ‘Hoek naval architects’, een zogenaamde ‘Hoek aak’ wat zich kenmerkt door zijn bijzondere S-spant achterschip en de fantastische zeileigenschappen.

De WK 69 "Sulis" is uitgerust met onze unieke “easy sailing” tuigage, met rolfok en lazybag, zoals de "een val" bediening van het grootzeil. Zo is het schip ook makkelijk te zeilen voor een kleinere bemanning of een gezin. 

Gemoedelijk klassiek teak interieur voor maximaal 8 personen, waarvan 2 slaapplaatsen in de salon, 4 in het voorschip verdeeld over 1 tweepersoons en 2 eenpersoons bedden. Op het achterdek zijn via een zogenaamde ‘doghouse’ de twee eenpersoonsbedden via een aparte ingang te bereiken. In de salon is een keuken aan de rechterkant met 4 pits-gasstel, bakoven en koelkast, aan de linkerkant een U-bank met tafel (dinette). De ruime kuip is uitgerust met veel zitplaatsen en grote tafel (tevens ingang tot het achteronder) waaraan de gehele bemanning kan eten.

Het schip is uitgerust met een warme buitendouche in de kuip.

Met zijn 80 centimeter diepgang is het een ideale lemsteraak om mee droog te vallen op de Wadden en ook zeer geschikt om de binnenwateren van Friesland te verkennen.

Kortom een perfect schip en puur genieten voor het hele gezin of een groepje vrienden.

Deze Platbodem huren

Je boekt rechtstreeks bij de HISWA-verhuurder dus altijd de beste prijs! Het duurt slechts 2 minuten.
22 mei 2023 15:00 - 26 mei 2023 10:00 Midweek € 1.470,00 Reserveren

Selecteer Maand

Periode