Aquanaut Dutch Craftsmaship

Boot huren
Aquanaut Dutch Craftsmaship

Aquanaut Dutch Craftsmaship

Aquanaut, een jacht om u te verwennen

Bij Aquanaut Yachtcharter in Sneek, de watersportstad in het hart van schitterend Friesland, kunt u terecht voor één van onze 9 moderne Aquanaut jachten, van 10 m (4-7 personen) tot 15 m (6-12 personen). Onze volledig uitgeruste schepen waarborgen een onvergetelijke vaarvakantie. De vloot van Aquanaut Yachtcharter bestaat uit originele Aquanaut schepen, zoals die voor velen op maat gebouwd worden. De betimmering, stoffering en uitrusting is vergelijkbaar met onze verkoopschepen. Doordat wij nieuwe ontwikkelingen graag op onze huurschepen testen, kunt u steeds de laatste technische snufjes aan boord van onze jachten aantreffen. Kortom: u huurt geen 'huurboot' maar een jacht dat steeds aangepast is aan de wensen en eisen die gesteld worden door het kopend watersportpubliek.

Uw vakantie begint direct
Aquanaut Yachtcharter Sneek is een onderdeel van de internationaal opererende jachtwerf Aquanaut Yachting Holland. Deze is al sinds 55 jaar de bouwer van de bekende stalen Aquanaut motorjachten. Jaarlijks verlaten ca. 10 schepen de werf naar landen in geheel Europa. Alle activiteiten bieden werk aan zo'n 60 personen. Aquanaut Yachtcharter bevindt zich op loopafstand van het gezellige en mooie centrum van de stad Sneek. De jachthaven biedt moderne faciliteiten als douches, wasmachine met droogtrommel en een tankstation. Daarnaast treft u ook een outboardshop aan. Uw auto kunt u met een gerust hart achterlaten op het parkeerterrein dat onder permanent toezicht staat en 's avonds wordt afgesloten. Vanuit de jachthaven vindt u direkt, zonder bruggen of sluizen, verbinding met het unieke Friese merengebied. Dus uw vakantie begint, zodra u aan boord stapt van het jacht van uw keuze.

Altijd service in de buurt
Ieder schip wordt door ons systematisch gecontroleerd voordat u het in ontvangst neemt. Mocht u onverhoopt toch nog problemen hebben, waarschuwt u ons dan onmiddellijk.
Onze werf ligt in Sneek, midden in Friesland; onze technici zijn dus zeer snel in een speciaal daartoe uitgeruste servicebus bij u en zullen er voor zorgen dat alles in de kortst mogelijke tijd weer in orde is.
Het is eigenlijk overbodig te vermelden dat uw Aquanaut aan alle veiligheidseisen voldoet en regelmatig door de ANWB wordt gecontroleerd. Per slot van rekening is het niet alleen onze plicht om als erkend charterbedrijf voor optimale conditie van onze schepen te zorgen, maar bovenal uw vakantieplezier te garanderen. We begroeten u immers volgend jaar weer graag als onze gast. Motorbootverhuur en Aquanaut zijn voor u de perfecte combinatie.

De complete vloot:

  • Aquanaut Access, EV1500 Aron, 8-10 slaapplaatsen Aron
  • Aquanaut Privilege 1500 6-7 slp, Gefest
  • Aquanaut Gemini 1300 AC, 6-7 Gemini
  • Aquanaut Privilege 1350 AK, 8-10 Triton
  • Aquanaut Drifter CS 1300 OK,4-5 Ultrasonic III,
  • Aquanaut Privilege 1250 AK 6-8 Cygnus
  • Aquanaut Drifter CS1300 AK, 4-6  Aquila
  • Aquanaut Drifter 1150 AK Vamos 6-8
  • Aquanaut Drifter CS 1000 AK 4-5  Varuna, Odin

Vloot