Aquanaut Yachtcharter Sneek

Boot huren
Aquanaut Yachtcharter Sneek

Aquanaut Yachtcharter Sneek

Aquanaut, een jacht om u te verwennen

Aquanaut, een jacht om u te verwennen 
Bij Aquanaut Yachtcharter in Sneek, de watersportstad in het hart van schitterend Friesland, kunt u terecht voor één van onze 19 moderne Aquanaut jachten, van 10 m  tot 15 m . Onze volledig uitgeruste schepen waarborgen een onvergetelijke vaarvakantie. De vloot van Aquanaut Yachtcharter bestaat uit originele Aquanaut schepen, zoals die voor velen op maat gebouwd werden. De betimmering, stoffering en uitrusting is vergelijkbaar met de verkoopschepen. Doordat wij nieuwe ontwikkelingen graag op onze huurschepen gebruiken, kunt u steeds de laatste technische snufjes aan boord van onze jachten aantreffen. Kortom: u huurt geen 'huurboot' maar een jacht dat steeds aangepast is aan de wensen en eisen die gesteld worden door het kopend watersportpubliek.

Uw vakantie begint direct
Aquanaut Yachtcharter Sneek was een onderdeel van de internationaal opererende jachtwerf Aquanaut Yachting Holland. Deze is al sinds 45 jaar de bouwer van de bekende stalen Aquanaut motorjachten. Jaarlijks verlieten ca. 25 schepen de werf naar landen in geheel Europa. Alle activiteiten boden werk aan zo'n 60 personen. Aquanaut Yachtcharter bevindt zich op loopafstand van het gezellige en mooie centrum van de stad Sneek. Vanuit de charterhaven bevindt u direct, zonder bruggen of sluizen, verbinding met het unieke Friese merengebied. Dus uw vakantie begint, zodra u aan boord stapt van het jacht van uw keuze.

Altijd service in de buurt
Ieder schip wordt door ons systematisch gecontroleerd voordat u het in ontvangst neemt. Mocht u onverhoopt toch nog problemen hebben, waarschuwt u ons dan onmiddellijk. Onze chartervloot ligt in Sneek, midden in Friesland; onze technici zijn dus zeer snel in een speciaal daartoe uitgeruste servicebus bij u en zullen ervoor zorgen dat alles in de kortst mogelijke tijd weer in orde is. Het is eigenlijk overbodig te vermelden dat uw Aquanaut aan alle veiligheidseisen voldoet en regelmatig door de ANWB wordt gecontroleerd. Uiteraard zijn we ook aangesloten bij HISWA en hanteren we de HISWA-Verhuurvoorwaarden die met de ANWB en Consumentenbond tot stand zijn gekomen. Per slot van rekening is het niet alleen onze plicht om als erkend charterbedrijf voor optimale conditie van onze schepen te zorgen, maar bovenal uw vakantieplezier te garanderen. We begroeten u immers volgend jaar weer graag als onze gast. 

Onze Vloot
Bij ons vindt u bijna alle modellen die Aquanaut in de jaren heeft gebouwd, al deze schepen zijn uniek, dit omdat er bijna altijd op klant wens werd gebouwd. Neem gerust een kijkje op onze website, mocht u nog vragen hebben dan helpen wij u graag.

De complete vloot:
Locatie Sneek 
Aquanaut 1500 Acces (mindervalideschip) slaapplaatsen 8-10
Aquanaut Privilege 1500 AK  slaapplaatsen 6-8
Aquanaut Andante 438 AC slaapplaatsen 8-9
Aquanaut Privilege 1350 AK slaapplaatsen 8-10
Aquanaut Drifter Jubile 390 AC slaapplaatsen 6 
Aquanaut Privilege 1250  AK slaapplaatsen 6-8
Aquanaut Drifter CS 1300 AK Slaapplaatsen 4-5
Aquanaut Drifter 1250 AK slaapplaatsen 6-8
Aquanaut Privilege 1250 AK Slaapplaatsen 6-8
Aquanaut  Drifter 350 AK slaapplaatsen 4-6
Aquanaut Drifter CS 1300 OC slaapplaatsen 4
Aquanaut Drifter 1150 AK slaapplaatsen 6-8
Aquanaut Drifter 350 OC slaapplaatsen 2-4
Aquanaut Beauty 1200 AK Slaapplaatsen 5
Aquanaut Drifter 1050 AK slaapplaatsen 4
Aquanaut Unico 1000 slaapplaatsen 4-6
Aquanaut Drifter CS 1000 AK slaapplaatsen 4-6

Ook in Streefkerk (zuid Holland) hebben we nog 2 schepen liggen, Belangrijk voor deze locatie is dat er al enige vaarervaring vereist is.

Aquanaut Drifter CS 1300 AK  slaapplaatsen 6-8
Aquanaut Drifter CS 1300 AK slaapplaatsen 4-6

Vloot