De Hoek Watersport

Boot huren
De Hoek Watersport

De Hoek Watersport

Vanuit onze eigen jachthaven nabij Langweer, met toegang tot schitterende Friese meren, zal uw vaarvakantie meteen beginnen met een tocht over de mooiste Friese wateren.

Motorjachten
Al onze motorjachten zijn modern, sportief en comfortabel. U kunt er alle Friese meren mee ontdekken, het IJsselmeer bevaren, de 11 Friese steden bezoeken en natuurlijk kunt u met onze motorjachten ook buiten Friesland vele mooie en onverwachte plekjes vinden. Elk motorjacht heeft haar eigen karakter. Kies het schip dat het beste bij u past.

Genieten van de Friese meren met als startpunt Langweer (Friesland).
De polyvalk is een open zeilboot. De meeste zeilers kennen ze, van de zeilschool of van een eerdere huur. De polyvalk is een echte all-rounder, sportief en robuust.

Jongeren gebruiken de boot ook als slaapplek, op de kuip kan een dektent worden gezet waaronder geslapen kan worden. De polyvalk is ook heel geschikt om te huren bij een appartement. U kunt een polyvalk voor een week of midweek huren of alleen voor een dagje. Ook bij een groter zeiljacht kan een polyvalk een mooie aanvulling zijn.

Zo kunnen alle zeilers in het gezelschap overdag lekker zeilen en ’s avonds komt iedereen samen in het grote zeiljacht.

Optimist
Optimist, de zeilboot waarmee uw kind een zeiler wordt. De Optimist is een kleine zeilboot  met één zeil, die makkelijk door één persoon gezeild kan worden.  De Optimist is bij uitstek geschikt is voor kinderen. Het is de enige zeilboot die verhuurd wordt aan mensen (kinderen) die nog moeten leren zeilen. Leuk als oefenboot bij een groter zeiljacht of bij één van onze appartementen.

Vissersbootje
U kunt bij de Hoek Watersport een vissersbootje huren. Dit is een klein 4 a 5 persoonsboot met een buitenboordmotor.
Ideaal voor een tochtje over de meren en kanalen in de buurt van Langweer. Let wel op want onze appartementgasten hebben voorrang bij het huren een open motorboot.

 

Vloot