De Schiffart Yachtcharter

Boot huren
De Schiffart Yachtcharter

De Schiffart Yachtcharter

Yachtcharter De Schiffart staat in Friesland bekend als hét watersportbedrijf met een verhuurvloot van motorjachten, kotterjachten en sloepen.

Yachtcharter De Schiffart is een erkend jachtverhuurbedrijf in Terherne, Friesland. Hét yacht charter bedrijf in Friesland voor het huren van uw motorboot sloep of snelle boot.

De huurvloot bestaat uit 30 motorboten variërend in de lengte van 5,00 tot 13,50 meter. Alle motorboten bieden u de faciliteiten voor een aangename vaarvakantie in Friesland.

Voor het varen met onze moderne motorjachten, met uitzondering van onze snelle boten, heeft u geen vaarbewijs nodig.

Vloot

Beoordelingen voor De Schiffart Yachtcharter

· gebaseerd op 707 beoordelingen

 

De laatste 5 beoordelingen:

Heerlijk verplicht onthaasten. Aanrader.

TIP Door de week is er overal wel een plekje te vinden in een jachthaven of marrekrite plekje. In het weekend is het veel drukker op het water maar mag je van de erg vriendelijke eigenaren van Schiffart in hun eigen jachthaven slapen.

Wat een heerlijke week hadden wij vorige week met de Kruiser Mercurius. Het weer was natuurlijk ook super. Overnachten en ontbijten in de Alde Faenen op 1 van de heerlijke Mar... Lees meer

Geplaatst op: 22 september 2020 Periode: september 2020 Kruiser "Mercurius"

Antares

Prima schip, alles keurig verzorgd. Twee dingen: een roerstandaanwijzer ontbreekt, maar zou het leven een heel stuk gemakkelijker maken en is op een dergelijk schip ook best geb... Lees meer

Geplaatst op: 22 september 2020 Periode: september 2020 Proficiat kruiser "Antares"

Eine super Woche mit einer tollen Yacht!

TIP Auf alle Fälle Mückenspray mitnehmen! Die Biester haben uns die erste Nacht zur Hölle gemacht, nach kurzem Sprayen am nächsten Tag war Ruhe in der Schlafkabine. Turfroute ist nett und viel Arbeit mit den ganzen SB-Brücken (der Co-Kapitän muss schon ordentlich was tun und flexibel sein), aber die Strecke hin bzw. zurück (je nachdem wie man fährt) über Meppel ist nicht schön. Viel Straße, ständig daneben. Wesentlich idyllischer ist es da doch um Sneek/Grou/Akkrum herum.

Die Joanna ist das ideale Schiff für 2 Personen mit allem, was man braucht. Wir haben sie eigens dafür gemietet, erstmalig die Turfroute zu fahren. Die wir uns allerdings idyl... Lees meer

Geplaatst op: 22 september 2020 Schiffart vlet "Joanna"

Antares

Sehr gutes Schiff für 4 bis 6 Personen. Gute Ausstattung und sehr freundliche Empfang.

Geplaatst op: 22 september 2020 Proficiat kruiser "Antares"

Henriëtte

Geplaatst op: 22 september 2020 Doerak 850 AK "Henriëtte"