Friesland Boating Yachtcharter Koudum-Sneek

Boot huren
Friesland Boating Yachtcharter Koudum-Sneek

Friesland Boating Yachtcharter Koudum-Sneek

Friesland Boating voor een complete vaarvakantie!

Koudum is het warme hart van Zuidwest Friesland. Sneek is het watersportcentrum van Friesland. In beide plaatsen heeft Friesland Boating een mooi vertrekpunt voor een vaarvakantie op de Friese meren. Friesland Boating heeft een schitterende vloot met huurschepen.

Met circa 40 motorboten is Friesland Boating een van de grotere verhuurders van Nederland. Door zijn grote verscheidenheid aan boten kan Friesland Boating een grote markt bedienen. Friesland Boating verhuurt al meer dan 28 jaar zijn specifieke Narrow Boats, deze unieke boten hebben een zeer beperkte diepgang en een doorvaarthoogte van circa 1,60 meter.

Voor de liefhebbers zijn er ook diverse kruisers te huur. Zin in een geweldige vaarvakantie? We willen u graag zo volledig mogelijk voorbereiden op uw vaarvakantie. Omdat we grote waarde hechten aan goede informatie vooraf, hebben we een DVD laten samenstellen met alle relevante zaken. Vraag ‘m gerust aan en geniet van de voorpret.

Nieuwe Pedro boten in de verhuur
Dit jaar brengen we maar liefst 4 nieuwe Pedro boaten in de verhuur. Als introductie voor een uitermate scherpe prijs. Maak gebruik van deze aanbieding en geniet van de luxe en verzorgde boten. Deze boten zijn geschikt voor 2-7 personen. Zie verder www.frieslandboating.nl

Vaarbewijs niet nodig!
Onze motorboten zijn geschikt voor 2 tot 12 personen in een lengte van 9 meter tot 15 meter. Alle boten mogen zonder vaarbewijs gehuurd worden doch enige ervaring stellen wij zeer op prijs. Om het huren van een boot ook voor beginners mogelijk te maken kunt u bij ons een uitgebreide instructie krijgen.

De eindschoonmaak doen wij voor u
U vaart onze haven uit met een boot die van binnen en buiten is schoongemaakt. Omdat ook de volgende huurder op tijd wil afvaren, kunt u de boot zonder schoonmaken inleveren. Voor deze service betaalt u een vast bedrag per boot, deze is reeds inbegrepen bij de vaste toeslag.

Gratis parkeren
In zowel Koudum als Sneek, kunt u gebruik maken van onze gratis parkeerplaatsen. Deze parkeerplaatsen zijn in de directe nabijheid van de receptie, maar zijn ’s nachts niet bewaakt.

Vloot