Langweerder Sloep - Villapark Langweer

Boot huren
Langweerder Sloep - Villapark Langweer

Langweerder Sloep - Villapark Langweer

Het zeer centraal gelegen Langweer is de basis voor onvergetelijke vaartochten. Sloepvaren is een belevenis apart: het is stoer en comfortabel. De Langweerder Sloep biedt ruimte en comfort voor een dagje varen, en is ook geschikt voor meerdaagse tochten. Er zijn verschillende modellen te huur bij Langweerder Sloep. Vanuit welke hoek de wind ook waait, er is altijd een mooie vaartocht te maken.

Langweerder Sloep 5.50 Classic 
De Langweerder Sloep 5.50 is zeer compact met uitmuntende vaareigenschappen. Gekenmerkt door een luxe uitstraling met klassieke vormen en door de hoogte uitstekend bevaarbaar in kleine slootjes in de omgeving. Deze sloep is geschikt voor zowel korte vaartochten als langere afstanden. Deze sloep is geschikt voor 4 personen.

Langweerder Sloep 6.50 Classic
De Langweerder Sloep 6.50 biedt veel luxe en comfort en met de geringe doorvaarthoogte zijn de gezellige slootjes en vaartjes van Friesland zeer goed bereikbaar. De sloep is uitgerust met zit- en rug kussens en een zwemtrap. Een zeer comfortabele sloep met zitgelegenheid voor 6 personen. 

Langweerder Sloep 7.50 Classic en Cabin
Deze sloep is compleet ingericht om meerdaagse tochten zo comfortabel mogelijk te maken. Hij is daarom ook van alle gemakken voorzien; zo is er een kooktoestel, spoelbak, koelkast en een toilet aan boord. Kamperen met deze sloepen is dé perfecte manier om in alle comfort te kunnen genieten van de Friese natuur. De 7.50 sloep biedt zitgelegenheid aan 10 personen en er kan met twee personen overnacht worden op de sloep.

Langweerder Sloep 700 Tender
De Langweerder 700 Tender onderscheidt zich door haar luxe uitstraling en ronde indeling. Voorin de sloep zit een gezellige zithoek, die u in een handomdraai kunt veranderen in een comfortabele slaapgelegenheid. De sloep biedt zitgelegenheid voor 8 personen en slaapgelegenheid voor 2 personen.

Langweerder Sloep 8.50 Classic en Cabin
Superluxe sloep uitgevoerd met kooktoestel, spoelbak, koelkast en toilet. Deze sloep is zeer geschikt voor meerdaagse trips, dagtochten of groepsuitjes. Kamperen met deze sloepen is dé perfecte manier om in alle comfort te kunnen genieten van de Friese natuur. De sloep biedt zitgelegenheid aan 12 personen en er kan met vier personen overnacht worden op de sloep.

Villapark Langweer
Villapark Langweer is een bungalowpark in Langweer, Friesland en ligt direct aan het water. Een perfecte plek om te genieten van de rust en natuur. Maar ook een toplocatie voor watersportliefhebbers. Met het pittoreske centrum van Langweer op loopafstand en de mooie centrale ligging van de het park, is Villapark Langweer de ideale locatie voor een ontspannen of juist actieve vakantie. Uw (gehuurde) boot kunt u bij de bungalows met eigen aanlegplaats aanmeren. 

Vloot

Beoordelingen voor Langweerder Sloep - Villapark Langweer

· gebaseerd op 183 beoordelingen

 

De laatste 5 beoordelingen:

Rust en klasse

Zoals altijd een prima uitleg over de sloep, zeer hulpvaardig met wegvaren en aanmeren en mooie kaarten met routes... Varend door smalle sloten, over meren en aanleggend bij... Lees meer

Geplaatst op: 3 november 2022

Lekker herfst varen

Eind oktober een sloep gehuurd bij langweerdersloep. Prima perfect onderhouden boot en goede instructie. Heerlijk met vrienden en kinderen genoten van de Friese wateren. Volgen...

Geplaatst op: 1 november 2022

Wat een geweldige weekend

Half oktober hebben we een weekend lang de 7,5 meter sloep gehuurd en een huis op het park. Wat hebben wij 2 geweldige dagen gehad. Alles was zo goed geregeld en de sloep was pr... Lees meer

Geplaatst op: 22 oktober 2022

Huren sloep

Alles is vooraf goed uitgelegd. Na terugkomst met de sloep weer goed ontvangen. Vriendelijke mensen. Een aanrader.

Geplaatst op: 26 september 2022

mw

mooie sloep en handig was de usb aansluiting

Geplaatst op: 15 september 2022