Langweerder Sloep - Villapark Langweer

Boot huren
Langweerder Sloep - Villapark Langweer

Langweerder Sloep - Villapark Langweer

Het zeer centraal gelegen Langweer is de basis voor onvergetelijke vaartochten. U zit in een mum van tijd via de Langweerder Wielen op de Goïngarijpster Poelen en Sneekermeer.

Langweerder Sloep
Vanaf daar kunt u een lange tocht maken door Sneek en IJlst en via het Heegermeer zijn de langgerekte Fluessen te bereiken. Sloepvaren is een belevenis apart: het is stoer en comfortabel. De Langweerder Sloep biedt ruimte en comfort voor een dagje varen met de familie, maar is ook geschikt voor meerdaagse tochten. Er zijn verschillende modellen te huur bij Langweerder Sloep.

Langweerder Sloep 6.50 Classic
Een zeer comfortabele sloep (in diverse uitvoeringen) met geringe doorvaarthoogte. Deze stabiele boot is geschikt voor 6 personen en is uitgerust met zit- en rugkussens en een zwemtrap.

Langweerder Sloep 7.50 Classic en Cabin
Luxe sloep voorzien van alle gemakken; kooktoestel, spoelbak, koelkast en toilet. Zitgelegenheid voor 10 personen, slaapgelegenheid voor 2 personen.

Langweerder Sloep 700 Tender
Een geweldig mooie sloep die van alle luxe is voorzien. De sloep heeft een koelkast en spoelbakje aanboord. Voor meerdaagse trips kunt een een los toilet en gaspitje mee aanboord krijgen. Zit gelegenheid voor 8 personen en slaapgelegenheid voor 2 personen.

Langweerder Sloep 8.50 Classic en Cabin
Superluxe sloep uitgevoerd met kookgelegenheid, spoelbak, koelkast en toilet. Zeer geschikt voor meerdaagse trips, dagtochten of groepsuitjes. Zit gelegenheid voor 12 personen en slaapgelegenheid voor 4 personen.

 

Villapark Langweer
Villapark Langweer ligt uniek tegen de rand van het dorp, met uitzicht over de Langweerder Wielen. Op en top Friesland: de oude straatjes, de levendige passantenhaven en de rijke historische omgeving vormen een schilderachtig decor.De basis voor een fantastisch verblijf op Villapark Langweer ligt in het concept van mooie bungalows met eigen aanlegplaats, of uw bungalow heeft uitzicht over de Langweerder Wielen. Voor uw vakantie hebben wij twee typen 6-persoons bungalows beschikbaar; type A is een geschakelde bungalow, waarvan de meeste direct aan het water liggen en type B is een vrijstaande bungalow.

Tevens kunt bij Villapark Langweer sloepen, zeilboten en optimisten huren. Uw gehuurde boot kunt u bij de bungalows met eigen aanlegplaats aanmeren.

Vloot

Beoordelingen voor Langweerder Sloep - Villapark Langweer

· gebaseerd op 202 beoordelingen

 

De laatste 5 beoordelingen:

Prachtige midweek

Alles was weer prima in orde, aardige en hulpvaardige medewerkers in de receptie en op de werf. Prima rustige en vakkundige hulp bij het te water laten van onze sloep. Maar oo... Lees meer

Geplaatst op: 31 mei 2023

Alles perfekt

Es war eine sehr schöne Zeit in Friesland, Langweer und im Villapark. Ruhe, nette Leute super Landschaft. Wir kommen wieder

Geplaatst op: 26 mei 2023

Geweldige tijd op de Avant Garde 850 cabin sloep.

Net als vorig jaar dezelfde Langweerdersloep 850 cabin gehuurd. Een hele fijne en ruime sloep met perfecte vaareigenschappen.

Geplaatst op: 23 mei 2023

Sloep varen

Geweldige dag gehad, met schitterend weer, spannend want niemand was echt bekend op het water, geweldige ervaring. Bedank jullie van harte. Waren blij met varen met Google o... Lees meer

Geplaatst op: 18 mei 2023

Geweldige ervaring

De sloepen zijn van alle gemakken voorzien (koelkast, elektriciteit etc) en zijn tip top in orde. Vooraf krijg je een duidelijke bondige vaarinstructie van mensen met een gro... Lees meer

Geplaatst op: 17 mei 2023