Maran Yachtcharter

Boot huren
Maran Yachtcharter

Maran Yachtcharter

Ontdek én bewonder de Friese meren met Maran Yachtcharter. Maran Yachtcharter is al meer dan 30 jaar actief met bootverhuur vanuit Friesland. Onze gezellige jachthaven is ideaal gelegen midden in het Friese merengebied, vlakbij het Sneekermeer.

Onze uitvalsbasis in dit unieke watersportgebied is de perfecte locatie voor het huren van een kajuitzeiljacht, motorboot of polyvalk. Daarnaast bieden wij diverse arrangementen aan zoals o.a. een compleet ingerichte luxe bungalowtent inclusief polyvalk.

Uw vakantie begint met het zelf openen van de plaatselijke brug, waarna u verder de Friese meren gaat ontdekken. Rond deze meren zijn vele gezellige dorpen en authentieke steden gelegen, met vaak goed geoutilleerde jachthavens en vele (culturele) uitgaansmogelijkheden. Voor de avontuurlijke zeiler of motorboothuurder beschikt Friesland over talloze zgn. Marrekrite aanlegplaatsen. Deze plaatsen waar u gratis kunt overnachten liggen midden in de natuur.

Onze vloot
De samenstelling van onze vloot, variërend van een groot aantal compleet uitgeruste polyvalken, ruim vijfentwintig kajuitzeiljachten van de merken Jeanneau, Friendship, Bavaria en VandeStadt alsmede een aantal sportieve Nidelv- en klassiek gelijnde Amer-Classic motorjachten maakt dat wij bijna iedereen de zeilboot of motorboot van hun wens kunnen aanbieden.

Goede garanties
Wij verhuren uitsluitend volgens de vertrouwde HISWA voorwaarden. Deze zijn opgesteld in samenspraak met consumentenorganisaties zodat uw rechten zijn veiliggesteld. Voordat wij het schip aan u overdragen is aan de hand van een uitgebreide checklist alles grondig geïnspecteerd. De water- en brandstoftanks zijn gevuld en onze schoonmaakploeg heeft zich ervan overtuigd dat het interieur schoon en de inventaris compleet is. Na ontvangst met een kopje koffie gevolgd door een uitgebreide instructie aan boord kunt u ontspannen gaan genieten van uw schip.

Vaarbewijs niet nodig
Voor geen van onze schepen is een vaarbewijs vereist, wij verwachten echter dat u over redelijke zeil- of motorboot ervaring beschikt. Voelt u zich niet helemaal zeker dan bestaat de mogelijkheid om op het gehuurde schip vaarinstructie te krijgen. In het algemeen is het voldoende om in een dagdeel van 3 uur uw vaarervaring weer op peil te brengen.

De vanzelfsprekende kwaliteit van onze vloot gekoppeld aan de optimale service van Maran Yachtcharter maken varen in Friesland voor u en uw gezin tot een unieke belevenis.

Kom ook “grenzeloos” varen in het waterrijke Friesland… verrassend dichtbij!

Vloot