Sanzi Yacht Charter!

Boot huren
Sanzi Yacht Charter!

Sanzi Yacht Charter!

Zelf een motorjacht huren en ontspannen varen in Friesland. Sanzi Yacht Charter - Luxe jachtverhuur in Sneek.

De ideale vaarvakantie start met huren van een boot huren in Friesland, bij Sanzi Yacht Charter! ..dat hebben reeds vele watersporters uit binnen- en buitenland ervaren. Ruim 20 jaar zijn onze topklasse luxe motorjachten zijn een begrip.Iedere week begroeten we oude bekenden aan boord in ons sfeervolle haventje. Varen is de ultieme manier om te ontspannen. Als u arriveert bij Sanzi Yacht Charters parkeert u uw auto bij de boot. Uw boot ligt blinkend schoon aan de steiger. Aan boord zijn de bedden opgemaakt en staan de bubbels klaar. U hoeft alleen nog maar te genieten! Ook uw kinderen zullen varen prachtig vinden....Varen in Friesland is cool!! Wilt u voor het eerst zelf een boot huren in Friesland? U bent van harte welkom bij Sanzi Yacht Charter!

Boot huren in Friesland
Onze sfeervolle jachthaven met huurboten bevindt zich op een unieke locatie: Watersportboulevard 't Ges, tussen het centrum van de gezellige watersportstad Sneek en het bekende Sneekermeer, in Friesland. Wat dit gebied tot het bruisende watersporthart van Sneek en Friesland maakt.

Hier worden de Noblesse jachten gebouwd, verkocht en bieden wij onze exclusieve jachten tevens te huur aan. Het voordeel huren bij de werf, is dat u altijd over een courant jacht in uitstekend technische staat beschikt. Sfeervol en compleet ingerichte jachten voorzien van alle moderne comfort. Kortom, Sanzi Yacht Charter is hét adres voor luxe jachtverhuur Sneek en Friesland.