Yachtcharter Huibers

Boot huren
Yachtcharter Huibers

Yachtcharter Huibers

Ervaar de vrijheid bij Yachtcharter Huibers! Genieten van de rust, de ruimte en de vrijheid op het water en van de fraaie natuur? Lekker tot ontspanning komen of juist actief bezig zijn met varen, vissen, surfen of zwemmen? Yachtcharter Huibers verhuurt het meest complete motorjachten voor een onbezorgde vakantie op het water.

Thuishaven
Onze thuishaven is in Heukelum aan het rustieke riviertje de Linge, vanwaar u met een uurtje in het mooie Gorinchem bent. Van daar uit liggen de Brabantse en de Zeeuwse wateren voor uw open. Denkt u aan het Natuurpark de Biesbosch of aan het glasheldere water van de Grevelingen waar u bezoek kunt krijgen van de bruinvissen. En natuurlijk liggen andere watersportgebieden ook binnen handbereik.

Mooiste en rustige vaarroutes
Tevens adviseren wij u graag over de mooiste en rustige vaarroutes van Zuid-Holland. 

Geen ervaring? Geen zorgen met schipperstraining
Onze vloot bestaat uit diverse motorjachten variërend in lengte van 8,00 tot 14,99 meter. Een vaarbewijs is niet verplicht, vaarervaring is bij sommige schepen gewenst. Geen ervaring? Geen zorgen. Boek ons schipperstraining arrangement.iste en rustige vaarroutes van Noord-Brabant en omstreken

Vloot