FNMA Charters

Boot huren
FNMA Charters

FNMA Charters

Jachtverhuur in Friesland en Overijssel!

FNMA Charters is al meer dan 45 jaar een begrip in het jachtverhuur van Friesland en Noordwest Overijssel. Door de centrale ligging in het mooiste watersportgebied van Nederland ervaart bij vertrek al een oase van vrijheid en rust. Ga er op uit met je gezin – en de hond kan natuurlijk gewoon mee (!), werk aan boord, of gebruik de rust van het water om jezelf weer even helemaal op te laden, heerlijk vrij in de natuur.

Vaarvakantie in Friesland
Vanuit onze haven vaart u direct het Sneekermeer op en het Friese merengebied in. Pitoreske havenstadjes, weidse meren en natuur in overvloed. Vanaf het water ziet alles er anders uit. Geniet van de natuur aan boord van een van onze luxe ‘mobiele vakantiehuizen’.

Geen vaarbewijs nodig!
Al onze motorjachten mogen zonder vaarbewijs gevaren worden! Na een instructie kunt u van wal voor een onvergetelijk vaar- vakantie of weekend.

Onvergetelijke vaarroutes in Friesland en Overijssel
Vaar via prachtige vaarroutes de havens van Sneek, Terherne, Jirnsum en Grou in of vaar het Sneekermeer en andere Friese Meren op richting Overijssel.

Gratis en veilig parkeren, wel zo gemakkelijk!
Om uw vakantie goed van start te laten gaan is het wel zo prettig dat u de auto makkelijk kwijt kunt. Op ons terrein kunt u de hele vakantie kosteloos parkeren naast de jachthaven, dus geen gedoe met het slepen van tassen en koffers. U kunt na het inchecken direct uw spullen kwijt in de jacht.

Vaartraining in Sneek
De vakantie gaat pas écht van start zodra u onderweg bent. Maar als u nog geen ervaring heeft met varen dan is het wel zo prettig om te weten hoe u de haven uit moet varen. Daarom hebben we een schipperstraining samengesteld zodat u op uw gemak kennis kunt maken met de jacht en precies weet hoe u onderweg kunt manoeuvreren. De vaartraining neemt 2 à 3 uren in beslag en wordt één op één gegeven door een ervaren instructeur van een erkende vaarschool. Tijdens de training leert u hoe de jacht te besturen en en aan de hand van oefeningen leert u de fijne kneepjes van het manoeuvreren door bruggen en in smalle havens. Na de training kunt u zich uitstekend redden en volop genieten van de vakantie. Ontspannen en met veel plezier het water op, dat is toch het echte vakantiegevoel?

Vloot