De Fluistervloot

Boot huren
De Fluistervloot

De Fluistervloot

Huur een elektrische motorboot in Friesland. Varen en overnachten op uw eigen boot. Verken de Friese meren, geniet van de unieke rust en vrijheid.

Een boot huren in Friesland bij de Fluistervloot en geen vaarbewijs en vaarervaring nodig. Vakantie op het water, alles aan boord om in de natuur te overnachten. Gegarandeerd een unieke, stille en onvergetelijke reis.

Betaalbaar
Uniek in Nederland, wij verhuren de eerste volledig elektrisch aangedreven boten in dit segment. Toch betaalt u niet meer dan bij een andere aanbieder. Door de efficiënte elektrische aandrijving van onze boten zijn uw brandstofkosten een stuk lager. Kostbare diesel tanken is verleden tijd.

Volledig uitgerust
Op al onze boten kunt u comfortabel verblijven. Aan boord zijn een kookgelegenheid, koelkast, toilet en watervoorziening. U kunt met ten minste vijf personen overnachten. In overleg kan het aantal slaapplekken worden uitgebreid. Vanzelfsprekend zorgen wij voor alles wat aan boord nodig is.

Elektrisch varen
Uitstootvrij recreëren draagt bij aan het behoud van uw prachtige vakantie-omgeving. Maar dit is niet alleen milieubewust: door de fluisterstille aandrijving glijdt u geruisloos door het Friese merengebied, langs rietkragen, dorpen en kades. U zult genieten van de rust, of uw bestemming nu het hart van Friesland is, het nationaal park de Alde Feanen, of liever de een gezellige binnenstad van bijvoorbeeld Leeuwarden en Drachten. Beleef Friesland vanaf het water zoals nog nooit te voren. Dankzij het overzichtelijke instrumentenpaneel staat u nooit voor verrassingen. U weet op ieder moment precies wat het verbruik en bereik van uw boot is.

Voor iedereen
Varen en overnachten op een boot is voor iedereen bereikbaar. Bij ons kunt u uw boot huren zonder vaarbewijs. Dankzij de krachtige elektromotor is manouvreren in een haven en heerlijk cruisen met onze boten een peulenschil. Heeft u weinig ervaring, of nog nooit gevaren, dan bent u bij ons aan het goede adres. U krijgt u voor vertrek instructie aan boord en gedegen uitleg over de bediening van uw boot. Natuurlijk demonstreren we het varen in de praktijk. Zo begint u ontspannen en vol vertrouwen aan uw vaarvakantie.

Vloot