Natural Yachts

Boot huren
Natural Yachts

Natural Yachts

Ondek onze 100% elektrische verhuurvloot: schoon, stil, comfortabel en nieuw!

Waarom boeken bij Natural Yachts?

Nieuwe jachten  
Onze verhuurjachten zijn tevens onze demonstratie jachten. De jachten zijn nieuw en worden goed onderhouden.
 
Zero emissie lijn jachten
Het is onze missie een zero emissie lijn jachten aan te bieden. De Northman jachten worden voorzien van state-of-the-art en zero emissie aandrijftechnologie waardoor u uiterst comfortabel kunt varen, schoon en stil.
 
Uitstekende service & gastvrijheid
Vakantie vanaf de eerste minuut! Wij proberen er alles aan te doen om u het vakantie gevoel mee te geven.

Eindeloze vaarroutes
De haven van Natural Yachts ligt centraal in Nederland, vanaf hier kunt u alle kanten op. De Friese meren, Nationaalpark de Weerribben-Wieden, de randmeren, het markermeer en het IJsselmeer zijn dichtbij gelegen. We hebben verschillende vaarroutes voor u samengesteld om inspiratie op te doen. 

Boeking informatie / Boekingsaanvraag
Via de kalender kunt u een boekingsaanvraag doen. We nemen zo snel mogelijk contact met u op om de boeking te bevestigen. Als u akkoord gaat met de voorwaarden en boekingsdetails kunt u het eerste bedrag betalen. De boeking is bevestigd als de aanbetaling van 40% is voldaan.

Neem een optie!
Het is ook mogelijk om een optie te nemen op uw voorkeursdatum. Vermeld dit in uw boekingsaanvraag. Een optie heeft een geldigheidsduur van 7 dagen.

Hotel service
Naast de verhuurprijs van het jacht wordt de hotelservice in rekening gebracht. Dit om ons hoge kwaliteitsniveau te waarborgen én u te ontzorgen. Bekijk hier wat de hotelservice inhoudt.

​Bij te boeken opties!
We bieden ook een aantal bij te boeken opties aan, zoals een handdoeken pakket, een vouwfiets, of een SUP board. Bekijk hier alle bij te boeken opties!