Kaaphoorn Charters

Boot huren
Kaaphoorn Charters

Kaaphoorn Charters

Kaaphoorn Charters bevindt zich op een steenworp afstand van het prachtige watersport- en historische oud V.O.C. stadje Hoorn aan het Markermeer en IJsselmeer. Werkelijk een unieke plek in Nederland om uw zeilvakantie of zeildag te starten.

Hoorn kent veel watersportactiviteiten en biedt onze locatie in Marina Kaap Hoorn voor ieder wat wils zoals een hellingbaan, zandstrand met een Brasserie & strandpaviljoen waarvan haar uitbater jarenlange ervaring als lakei bij het Koninklijk Huis heeft en  daarom als geen ander service met koninklijke allure weet te bieden wat u voelt en proeft! Voor diegene die dat wil biedt Outdoor Hoorn in de Marina een ruime keuze uit spannende outdoor activiteiten, sportieve strandprogramma’s en originele events waarbij ontspanning en gezelligheid centraal staan, hier kunt u ook kano’s huren of een volleybal met volleybalnet om heerlijk op het strand of veld (voet)volleybal te spelen. Alleen een dagje of een weekendje zeilen? Zo kunt u bij ons de Bavaria B/One , een heuse matchracer, huren om de vele mooie historische plaatsen aan het Markermeer mee te ontdekken. Is ruimer en comfortabeler zeilen meer uw ding? Huur dan een kajuitzeiljacht. 


Kaaphoorn Charters biedt zeer goed uitgeruste, goed onderhouden, nette, zeewaardige en comfortabele schepen, geschikt voor diverse gezelschappen. Een zeilvakantie vanuit Marina Kaap Hoorn aan het Hoornsche Hop als vertrekpunt richting het Markermeer, IJsselmeer, Waddenzee of Noordzee, betekent zorgeloos zeilen en vooral genieten; een betere startlocatie voor uw zeiltocht kunt u zich niet wensen!
Alle kajuitzeiljachten zijn standaard uitgerust met automatische zwemvesten+lifelines, complete boordinventaris, waterkaarten Markermeer – IJsselmeer – Waddenzee en Noordzeekust, Wateralmanak 1+2 en een getijdentabel. De Algemene Verhuurvoorwaarden Pleziervaartuigen HISWA zijn onderdeel van het huurcontract. Voor uw comfort en plezier verhuren wij zeilpakken (jas/overall), bijboot met of zonder een buitenboordmotor en railingnetten.
Als extra service bieden wij de proefvaar mogelijkheid: U wilt graag een zorgeloze vaarvakantie boeken maar u wilt zeker weten dat de zeilboot u bij ons huurt aan uw verwachting voldoet, bij ons kunt u een gratis proefvaart van een uur maken, uiteraard op basis van beschikbaarheid.
Houdt u van watersport activiteiten? Bij Kaaphoorn Charters bent u aan het juiste adres!


Wij bieden een grote diversiteit aan watersport arrangementen en organiseren wij ieder jaar verscheidene evenementen. Daarnaast kunt U ook bij ons terecht voor een zeil- en haven manoeuvreer opfris cursus en beschikken wij over meerdere CWO instructeurs waarmee wij de diverse CWO kajuitzeiljacht cursussen in onze zeilschool aan kunnen bieden. 


Wij zijn vanaf 1 april tot 13 november 7 dagen in de week geopend van 09.00 tot 18.00 uur maar kunt  U ons beter eerst even bellen of een mailtje sturen! Graag heten wij u welkom bij Kaaphoorn Charters, gevestigd in het historische en gezellige Hoorn. Volg ons ook op Facebook en Twitter!