Boot huren
Nautica Yachtcharter

Nautica Yachtcharter

Nautica Yacht Charter uit Sneek, Friesland verhuurt motorboten en kotterjachten van 9 meter tot 15 meter, geschikt voor 2 tot 11 personen.

Voor de huur van een motorboot in Friesland bent u bij ons aan het juiste adres. Met onze luxe huur schepen/boten kunt u genieten van een lekkere vakantie op de Friese meren. Kortom voor iedere watersport liefhebber is er wel een boot beschikbaar om zorgeloos te huren.

Wij zijn erg blij u te kunnen vertellen dat wij een mooie nieuwe locatie hebben gekocht in Sneek. Al enige jaren zochten wij een geschikte ruimte voor ons bedrijf. Onlangs hebben wij dit gevonden aan de Hendrik Bulthuisweg 10 te Sneek. Een prachtige loods en ruimte voor 20 schepen in de haven. Vanaf april 2016 zullen de afvaarten vanaf deze nieuwe locatie plaatsvinden. 

Vloot

  • Lady Cora

    Lady Cora

    1 t/m 2 personen Nautica Yachtcharter Sneek

    Vanaf 2022 hebben wij "weer" en nieuwe boot in de verhuur. Door het succes van de Lady Marlice hebben wij besloten nog een boot van dit type te bouwen. Het is een ontwerp van Langenberg, de Langenberg Cabin cruiser. Een handzame motorboot voor 2 personen met alle lux...

    Deze boot huren

    Vanaf€ 755,00
    Details