Tip Top Sailing

Boot huren
Tip Top Sailing

Tip Top Sailing

Tip Top Sailing is hét adres voor het huren van een zeiljacht in de Delta. Onze vloot van jonge moderne zeiljachten is niet alleen zeer compleet uitgerust, maar ook altijd in perfecte staat van onderhoud. Met thuishaven in Jachthaven de Batterij in Willemstad, is dit het ideale vertrekpunt voor een mooie route door Zuid-Holland of Zeeland of langs de kust.

De ideale ligging direct aan het Hollands Diep, maar ook vlakbij de snelweg A4 maken zowel het reizen naar de haven als het kiezen van een koers op het water tot een groot gemak. Rotterdam is slechts 25 autominuten verwijderd, maar ook Antwerpen ligt op slechts 40 minuten van hier.

Huren of zeilinstructie
Naast het huren van een schip kan je ook bij Tip Top Sailing terecht voor een zeilopleiding. Als CWO erkende Jachtzeilschool worden zowel de disciplines Non-Tidal en Tidal gegeven door ervaren en professioneel opgeleide instructeurs. De cursussen zijn altijd op maat gemaakt en richten zich op een maximaal rendement en aansluiting bij de doelstelling van de cursisten. Van beginner tot vergevorderde en aspirant-instructeur, voor elk niveau kunnen we een passende cursus bieden.

Zeilvakantie in Nederland of Middellandse zee?
Voor diegenen tenslotte die ook wel eens een ander vaarwater dan het Nederlandse willen verkennen heeft Tip Top Sailing als reisbureau gespecialiseerd in zeilvakanties ook vrijwel altijd wel een passend advies. Met een kleine eigen (flottielje) vloot op Corfu, Griekenland, en een zeer uitgebreid netwerk van goede partners op vele plekken in de Middellandse Zee en verder, is Tip Top sailing ook hét adres voor het maken van die droomvakantie op het water!

We verwelkomen u graag op onze steigers!