Stoeten Motorjachten Lemmer

Boot huren
Stoeten Motorjachten Lemmer

Stoeten Motorjachten Lemmer

Stoeten Jachtverhuur Lemmer is al meer dan 30 jaar een bekend adres voor het huren van een motorjacht. Of u nu met 2 personen of met 12 personen wilt varen, voor een ieder hebben wij de juiste motorboot.

Veel van onze klanten komen jaarlijks terug om een week(eind) onbekommerd te genieten op een van de motorjachten, sommigen komen zelfs vaker in het jaar naar ons. Zij weten dan ook dat service hoog in het vaandel staat, en in geval van een storing, ja zelfs bij ons gebeurt dat, men snel en vakkundig geholpen worden en vlot weer hun reis kunnen voortzetten. Door de jarenlange ervaring in de verhuur en het luisteren naar de wensen van de huurders zijn onze motorjachten zijn onze motorjachten zeer geschikt om een onvergetelijke vaarvakantie op de Friese Meren.

Vaarbewijsvrij 
Een vaarbewijs heeft u voor onze motorjachten niet nodig. Voor de grotere jachten zal de kapitein over enige ervaring moeten beschikken. Met de jachten tot ± 12 meter lengte kunnen ook beginners goed overweg. Bij afvaart krijgt u een uitvoerige uitleg met eventueel een proefvaart, hierdoor zal men zich snel vertrouwd voelen en goed overweg kunnen met onze motorboot. Om een motorjacht te kunnen huren moet de huurder een minimale leeftijd van 18 jaar hebben.

Vloot