Van Gent Watersport

Boot huren
Van Gent Watersport

Van Gent Watersport

Van Gent Watersport is een full-service marina gelegen in Kerkdriel midden in Recreatiegebied De Zandmeren. Dit mooie recreatiegebied ligt precies op een landtong midden in een plas in de uiterwaarden van de Maas. En is hiermee een top locatie voor alle watersporters.

Jachthaven met bootverhuur
Onze haven is voorzien van alle gemakken voor de watersporter, zo bent u bij ons aan het juiste adres voor een prachtige ligplaats, uitgebreide watersportwinkel, marine service en een overheerlijk restaurant.

Zeilboten verhuur op de Zandmeren
Terug in recreatiegebied de Zandmeren; Polyvalken te huur! Recreatiegebied de Zandmeren bestaande uit 3 aaneengesloten plassen biedt u de perfecte mogelijkheid om heerlijk te kunnen zeilen in een van onze compleet uitgeruste polyvalken. De Polyvalk is geschikt voor maximaal 5 personen. Wij beschikken over 4 Polyvalken. Uiteraard verwachten wij van elke schipper goed zeemansschap, en dat de voorwaarden betreffende de huur van een Polyvalk nageleefd zullen worden.

Sloepen verhuur op de Zandmeren / Nieuw bij van Gent watersport! Sloepen te huur! 
Met onze sloepen kunt u heerlijk het prachtige gebied van de zandmeren op eigenvoet ontdekken.  U heeft geen vaarbewijs nodig en wij zorgen voor uitleg over het varen en tips voor de leukste plekjes in de omgeving.

Suppen op de Zandmeren 
Ontdek de nieuwe rage van het suppen! Staand op een board heerlijk peddelen over het rustige water van de Zandmeren. Leuk voor jong en oud!

Kano’s
Zin in een dagje uit op het water? Huur een kano!

Kinderfeestjes
De leukste activiteiten op het water! Neem vrijblijvend contact met ons op over de mogelijkheden.

Arrangementen
In overleg is het mogelijk een tapas arrangement of picknickmand mee te nemen aan boord. U kunt ook kiezen voor ontvangst met koffie en appelgebak.

Annuleren
Wanneer u door omstandigheden uw reservering niet kunt voldoen, verzoeken wij u twee dagen van te voren contact met ons opnemen om uw reservering kosteloos te annuleren. Wanneer u uw reservering niet op tijd annuleert, zijn wij niet meer instaat een nieuwe huurder te zoeken, dit betekend dat u het verschuldigde bedrag alsnog moet voldoen. In verband met hygiëne zijn huisdieren niet welkom op onze sloepen. 

 

Vloot

 • Liberty 475 XL

  Liberty 475 XL

  1 t/m 5 personen Van Gent Watersport Kerkdriel

  Onze Liberty 475 XL zijn prachtige stoere sloepen om het mooie Rivierenland mee te verkennen. Er is geen vaarbewijs voor nodig om te mogen varen. De Liberty 475 XL is geschikt voor max. 5 volwassenen. De sloepen zijn voorzien van een diepe kuip inclusief kussenset me...

  Deze boot huren

  Vanaf€ 75,00
  Details
 • Polyvalk

  Polyvalk

  2 t/m 5 personen Van Gent Watersport Kerkdriel

  Onze Polyvalken staan garant voor een dagje zeilplezier op de Zandmeren. Er is geen vaarbewijs nodig om te mogen varen. De Polyvalk is geschikt voor maximaal 5 personen, maar is ook met 2 personen uitstekend te varen. Recreatiegebied de Zandmeren bestaande uit drie a...

  Deze boot huren

  Vanaf€ 35,00
  Details
 • Harding reddingsloep

  Harding reddingsloep

  1 t/m 12 personen Van Gent Watersport Kerkdriel

  Onze Harding reddingsloep is een stoere grote sloep om het Rivierenland te verkennen met een groter gezelschap. Er is geen vaarbewijs nodig om te mogen varen. De Harding reddingsloep is geschikt voor maximaal 12 volwassenen. De sloepen zijn voorzien van een diepe kui...

  Deze boot huren

  Vanaf€ 145,00
  Details