Marina Port Zélande

Boot huren
Marina Port Zélande

Marina Port Zélande

Uw verblijf op onze jachthaven staat voor optimaal genieten. Voor jong en oud, het gehele jaar door of alleen tijdens uw vakantie: Uw vaarvakantie is voor u als vaste ligplaatshouder of als passant net als een beetje thuiskomen. Vanuit onze marina verhuren we ook sloepen en kunt u een appartement huren.

Onze medewerkers stellen daarom alles in het werk om u comfort op het hoogste niveau te bieden. Veiligheid, netheid en milieu staan bij ons hoog in het vaandel. Dat heeft ertoe geleid dat de jachthaven voor het 25e achtereenvolgende jaar is bekroond met de blauwe vlag. Maar er is meer. Denk bijvoorbeeld aan mooi- en slecht weer voorzieningen voor het gehele gezin, bootverhuur en de vele activiteiten voor de kids in de vakantieperiode. Uiteraard heeft u op de gehele haven een (gratis) WiFi netwerk tot uw beschikking.

Geniet van de Grevelingen, huur uw ‘eigen’ sloep!
Huur een sloep op Marina Port Zélande en verken dit unieke vaargebied, het grootste zoutwater meer van Europa. Leg aan bij een van de eilandjes om heerlijk te picknicken. Of vaar op uw gemak het hele meer rond en wellicht wordt u onderweg vergezeld door bruinvissen of u staat oog in oog met een zeehond. Zo ervaart u de Grevelingen op zijn best. En het mooiste: u heeft geen vaarbewijs nodig!

Een sloep huren bij Marina Port Zélande!

  • Sloep maximaal 8 personen;
  • Bij vertrek een gratis routekaart van het vaargebied;
  • Gebruik reddingsvesten voor alle opvarenden is gratis;
  • Let op: honden mogen helaas niet meevaren!