Jachtwerf Oost

Boot huren
Jachtwerf Oost

Jachtwerf Oost

Jachtwerf Oost is een bekende naam in de watersport en heeft een aantal mooie boten in de verhuur.

Oostvaarder
De Oostvaarder kent een gering doorvaarthoogte van slechts 2,45 meter,. Hierdoor kun je zonder beperkingen genieten van de Elfstedentocht- en de Hollandse routes.  Geniet van de mooiste dorpen en Elf Steden in Friesland of vaar eens naar Overijssel of Groningen. De vaareigenschappen van de Oostvaarder 1090 staan als zeer goed bekend door het doorontwikkelde rompmodel. Manoeuvreren is ook voor de minder ervaren toervaarders met dit traditioneel kotterjacht geen enkel probleem. De Oostvaarder Kotterjachten zijn beproefde schepen van onze eigen jachtwerf. Dankzij de traditionele vormgeving, de robuuste stuursalon en uitwaaierende steven is de Oostvaarder een begrip op het water. Dit schip is van alle gemakken en comfort voorzien!

Funcraft 1200, 4-5 pers
Ons luxe plezierjacht, de Mimarli, staat garant voor een zorgeloze vakantie op het water! Het jacht is 12 meter lang en een vaarbewijs heeft u hiervoor niet nodig. Het jacht is voorzien van twee gescheiden toileten met elk een douche.

Bavaria 34-2
Zeilboot huren? Kom dan aan boord van dit mooie familieschip waar ook nog eens sportief mee gezeild kan worden. Door de geringe diepgang is deze Bavaria ook geschikt om goed op de Friese binnenwateren mee zeilen. Het schip is uitgerust voor 4 personen waarbij de mogelijkheid bestaat om een 5e en 6e slaapplaats te creëren in de ruime salon. Aan boord bevindt zich wielbesturing, boegschroef, rolgrootzeil, rolgenua waardoor het schip makkelijk bevaren kan worden en zeer wendbaar is. Ook aan boord zijn een touchscreen kaartplotter, stuurautomaat, snelheid-, diepte- en windmeter dat uw verblijf nog comfortabeler maakt. Aan comfort en luxe geen gebrek zo is er een volledig ingerichte keuken, verwarming, warm water en een oven aanwezig. Voor een goede nachtrust zijn zeer comfortabele en dikke matrassen aan boord. Met de Blue Tooth radio speelt u de hele vakantie uw eigen muziek, verder zijn er diverse USB aansluitingen en 230V WCD aanwezig. Het railingnet rondom het schip zorgt ervoor dat het ook geschikt is om te varen met kleine kinderen. Vanaf onze ligplaats uit Midden Friesland vaart u zo de Friese meren op of kunt u naar het IJsselmeer of de Waddenzee. Voor het varen op de Noordzee dient u bij ons een aanvraag in en is vaarervaring noodzakelijk. De auto kunt u veilig op ons eigen terrein parkeren.  Deze Bavaria 34 is zeer goed onderhouden schip en wordt pas vanaf seizoen 2019 voor het eerst verhuurd. Wij verhuren volgens Hiswa huurcontract en Hiswa huurvoorwaarden.

Sloep huren met schipper
U kunt ook bij ons een sloep huren met schipper. Heerlijk door Friesland varen met een sloep zonder gedoe! Naast een sloep kunt u ook een Whally bij ons huren.

Vloot