Otter Easy Housboats

Boot huren
Otter Easy Housboats

Otter Easy Housboats

Het gemak en plezier van huisboten! Huur een huisboot voor een relaxte vakantie in het prachtige Maasplassengebied van Limburg. Geen vaarbewijs nodig, makkelijk te varen en manoeuvreren, hetzelfde comfort als een luxe vakantiewoning en gegarandeerd een relaxte vaarvakantie.

Ontspannen
Wij van Otter Easy Houseboats vinden het belangrijk dat je ontspannen door het prachtige grensrivierlandschap van Belgisch en Nederlands Limburg kunt varen. Niet alleen omdat Limburg een hele mooie omgeving is, maar ook omdat we een easy, relaxte vaarvakantie mogelijk willen maken. 

Gemakkelijk te varen
De huisboten zijn gemakkelijk te varen en manoeuvreren, zeer wendbaar en bieden je het vaarplezier dat je voor een ontspannen huisbootvakantie nodig hebt. We maken varen toegankelijk en bereikbaar, terwijl je tegelijkertijd van hetzelfde comfort als dat van een luxe vakantiewoning of appartement geniet! 

Prettig en anders recreëren
In andere landen is de inzet van boten als vakantiewoning al heel normaal. Mensen vinden het een prettige manier van recreëren. Een belevenis! Daarom willen wij onze gasten ook zo’n ervaring aanbieden door ze een compleet ingerichte huisboot te verhuren. We genieten ervan als we onze gasten zien genieten en willen een laagdrempelige vaarvakantie nog laagdrempeliger maken. 

 

 

Vloot