Wereldreis op het Ketelmeer

Reisverslag

Wereldreis op het Ketelmeer

Wereldreis op het Ketelmeer

Wereldreis op het Ketelmeer

Dat was een primeur afgelopen zomer! Zeilen met een camerateam. Mijn broertje en ik kennen het Ketelmeer en Kampen al sinds onze jeugd. Kampen was voor een aantal jaren de uitvalsbasis voor onze zeiltochten in de IJsseldelta, het IJsselmeer of de Waddenzee.


Mijn vaders jachtje lag daar in de gemoedelijke haven van Kampen. Een stad, met pittoreske huisjes en een scheefgezakte toren. De toren die doet denken aan een kleine Italiaanse stad. Elk weekend waren wij er te vinden. Trossen bedienen, sturen, zeilen trimmen, onze vader liet ons lekker doorwerken aan boord. Afgelopen zomer was het anders. Wij hadden een Bavaria 35 gehuurd en waren zelf schipper. De cameracrew van Varen & Zo volgde onze instructies nauwgezet, want wij waren immers de deskundigen. Kicken!

Een heerlijke dag zeilen en leuk om weer eens terug te zijn daar op het Ketelmeer.

Net5 vroeg ons honderduit over onze jeugd, onze zeilavonturen van vroeger en onze aanstaande wereldreis. Vanaf september 2010 gaan wij namelijk de wereld over zeilen. Twee en misschien wel drie jaar lang, avonturen beleven, heerlijk! En weet je wat het leuke is? Die wereldreis begon 20 jaar geleden hier op het Ketelmeer. Wil je het avontuur van Joshua mee beleven klik dan eens op de volgende link: Vakantie in Kaapverdie of zijn blog over hun wereldreis

Joshua van Eijndhoven

Bootverhuurders in Overijssel

Vertrouwde HISWA bootverhuurders

Boot huren zonder vaarbewijs, geen reserveringskosten én alle boten goed verzekerd!