Waterpark Terherne

Waterpark Terherne, botenverhuur Friesland, is opgericht in 2010.

Bekijk de vloot
Waterpark Terherne

Waterpark Terherne

Waterpark Terherne, botenverhuur Friesland, is opgericht in 2010.

De onderneming van Frans en Mirjam Willemsen, watersporters in hart en nieren, is gevestigd in het gezellige Terherne. Het complex is gevestigd op het vakantie park Watervilla’s Terherne, er is vollop parkeergelegenheid en na afloop kunt u nog gezellig wat drinken op ons terras aan het water.

Terherne, bekend als watersportcentrum en Kameleondorp, ligt aan het Sneekermeer, midden in het Friese merengebied. Waterpark Terherne is daarom de ideale uitvalsbasis voor vakanties in Friesland en wijde omgeving. Overigens, Terherne is met zijn sfeervolle restaurants, kroegjes, hotels en vakantiewoningen een vakantiebestemming op zich.

Zeilboten
Het grote voordeel van botenverhuur Friesland bij Waterpark Terherne is dat u direct aan de poelen zit. Dus u hoeft niet eerst door vaarten te varen, maar kunt direct de zeilen hijsen! Hiervandaan vaart u zo het Sneekermeer op en kunt u een bezoek brengen aan Sneek, Langweer, Joure en Grou. Of genieten van de vele eilandjes om aan te leggen. En lekker zwemmen of genieten vanaf uw picknickkleed.

Sloepen
Geen zin om te zeilen en toch ook het water op? Huur eens een van onze sloepen!
Wij hebben puzzel tochten voor een extra spannende dag.

watervilla's

‘Watervilla’s Terherne’ is een kleinschalig, rustiek gelegen recreatiepark. De vakantiehuizen zijn direct gelegen aan het water, met tegelijkertijd het gezellige dorpshart op loopafstand. Op de ruime kavels staan exclusieve recreatiewoningen, verdeeld over twee woningtypen. Alle vakantiehuizen hebben een eigen aanlegmogelijkheid.

Stelt u zich eens voor: op dit waterpark meert u uw zeiljacht of sloep voortaan af in uw eigen achtertuin van uw vakantie huis. Heeft u een passie voor watersport, dan is ‘Waterpark Terherne’ de ideale locatie. Een vakantiehuis in Friesland.
• 31 exclusieve recreatiewoningen
• direct aan het water met aanlegmogelijkheid
• ruime kavels
• eigen parkeerplek
• slaapkamer en badkamer op de begane grond
• directe vaarverbinding met het Sneekermeer

Ga naar de pagina Watervilla huren om te kijken welke villa's er allemaal verhuurd worden. Daar kunt u per vakantiehuis doorklikken de de foto's zien van het betreffende huis en ook het uitzicht dat u heeft vanuit het vakantiehuis friesland op Waterpark terherne.

Lees meer

Vloot