Bekijk de vloot
Jachthaven - Jachtverhuur Nieuwboer

Jachthaven - Jachtverhuur Nieuwboer

Jachthaven Nieuwboer gelegen in het leuke plaatsje Spakenburg, vlakbij het IJsselmeer, heeft ligplaatsen variërend in lengte van 4 tot 19 meter. De haven is grotendeels voorzien van drijvende steigers met water- en elektriciteitsverdeelkasten. Naast een goed geoutilleerde jachthaven kunt u bij ons ook verschillende boten huren.

Jachthaven - Jachtverhuur Nieuwboer

Bij Jachthaven Nieuwboer bent u op het juiste adres voor zeiljachtverhuur. Naast zeiljachten verhuren wij ook sloepen en valken. Daardoor hebben wij ervaring opgebouwd die wij denken dat nodig is om het u, als gast, naar uw zin te maken. Wanneer u bij ons huurt zorgen wij ervoor dat wanneer u bij ons binnen loopt u gelijk het vakantie gevoel te pakken krijgt. U word ontvangen door een van onze gastheren die u en uw gezelschap gelijk kennis laat maken met het door u gekozen schip. U word wegwijs gemaakt aan boord maar ook nemen we gelijk de mogelijke vaarroutes met u door. Wilt u langs vissersplaatsjes of juist het grote water op? Geen probleem, wij helpen u graag met het plannen van uw route! Uw gastheer is gelijk uw contactpersoon, dus wanneer u vertrokken bent en hulp nodig heeft, bel ons dan gelijk. Dit is een 24/7 service! Wij van Jachthaven Nieuwboer wensen u een fijne vakantie op het water en kijken graag uit naar uw komst!

Het gebied - Randmeren

Van het Eem- en Gooimeer tot aan het Veluwemeer en Ketelmeer treft u moderne jachthavens maar ook kleine havens in een rustige natuurlijke omgeving. Een verscheidenheid aan landschappen, oud polderland en oerbossen wisselen elkaar af. Ook dorpjes, stoomgemalen,onbewoonde eilandenHanzesteden en architectuur nodigen uit tot een verkenningstocht door dit mooie gebied.

Uniek gebied

Het randmerengebied is het grootste ononderbroken vaargebied van Nederland. De meren vormen een unieke verbinding tussen het nieuwe land van Flevoland en het oude land van het Gooi, Eemland, de Veluwe en de IJsseldelta. Van het Ketelmeer, Veluwemeer tot aan het Eemmeer en Gooimeer. De Randmeren kenmerken zich door een bijzondere natuurontwikkeling, een wetland van internationaal belang. Bruisende jachthavens en unieke aanlegplaatsen zorgen voor een eindeloos verblijf. Levendige (historische) dorpen en steden met leuke musea, attracties en restaurants staan garant voor veel gezelligheid en vertier. Brede stranden, veel ruimte en prachtige natuurgebieden met talloze fiets- en wandelroutes zorgen voor de nodige ontspanning. Een gebied met ongekende mogelijkheden waar u zich thuis voelt. Randmeren, eindeloos meer...!