Bekijk de vloot
JH Terherne Verhuur

JH Terherne Verhuur

In het hart van de Friese watersport, in het gezellige (Kameleon) dorp Terherne groeit Jachtbemiddeling v/d Veen uit tot een waar watersportcentrum. Naast de in- en verkoop van jachten, de jachthaven, de watersportwinkel en de werkplaats voor reparaties en onderhoudswerkzaamheden, worden er vanaf 2017 ook boten verhuurd!

Vanaf 1 april verhuren wij twee WATERSPOOR 707 tender sloepen, Donar en Freya. Deze sloepen zijn zeer geschikt voor 1 of meerdere dagen vertoeven op de Friese wateren. De sloepen zijn ruim (tot wel 8 personen), veilig en comfortabel. De stuurstand is overzichtelijk en gemakkelijk te bedienen. Door het inventieve zwemplateau met zwemtrap is een zwempartij onderweg geen enkel probleem. Daarnaast is deze tender sloep door zijn moderne model en kleurstelling een opvallende verschijning.  

De sloepen worden inclusief brandstofgebruik verhuurd met alle noodzakelijke benodigdheden aan boord. Naast de verhuur per dagdeel, dag, weekend of zelfs per week, zijn er ook speciale “ontzorg” arrangementen beschikbaar. Ook kunt u een schipper inhuren die voor u vaart. Natuurlijk kan deze schipper u dan ook veel vertellen over de omgeving.

 

Uw boot reserveren kan gewoon thuis op de bank via ons reserveringssysteem op www.jhterherne.nl. maar telefonisch kan natuurlijk ook via nummer 0566-689264.