Motorboot, sloep of zeilboot huren in Limburg of Gelderland

Boot huren in Gelderland en Limburg

  • Vertrouwde HISWA bootverhuurders
  • Zeer scherp geprijsd
  • Elke boot goed verzekerd

Categorie

Selecteer Maand

Periode

Personen

Reset filters
Verfijn resultaten

Boot huren in Gelderland en Limburg

De prachtige wateren van Gelderland en Limburg verkennen? Huur een comfortabele motorboot of een open sloep en geniet van een dag of meerdere dagen complete ontspanning op het water. Bij Vakantievaren heb je voor de meeste boten zelfs geen vaarbewijs nodig. Qua comfort kun je te kust en te keur en maak je het zo luxe maken als je wilt. Er zijn boten te huur voor een complete vaarvakantie van een midweek, weekend of week, of huur een sloep voor één of meerdere dagen. Vaar over rustige rivieren, weidse meren en kanalen in Gelderland en Limburg. Geniet op en om het water op de mooie en meest bekende vaargebieden in de omgeving: 

  • De Rijn (Gelderland): De Rijn is een belangrijke rivier die door Gelderland stroomt. Huur een motorboot zonder vaarbewijs en vaar over deze rivier dwars door de natuur en geniet van het uitzicht op de omringende landschappen. Maak een tussenstop in steden zoals Arnhem, Nijmegen of Tiel, waar je kunt genieten van de Gelderse sfeer, historische bezienswaardigheden en gezellige restaurants aan het water.
  • De IJssel (Gelderland): De IJssel is een prachtige rivier die door Gelderland stroomt. Vaar langs steden zoals Zutphen en Doesburg, waar je kunt genieten van de rijke geschiedenis, architectuur en de gezelligheid aan de waterkant.
  • Het Veluwemeer (Gelderland): Het Veluwemeer is een groot zoetwatermeer in Gelderland, omringd door prachtige natuur. Huur een zeilboot, motorboot of sloep en om te varen in dit uitgestrekte meer. Geniet van het varen op het open water, maak stops bij gezellige jachthavens en geniet van de vele recreatiemogelijkheden die het Veluwemeer te bieden heeft.
  • De Maasplassen (Limburg): De Maasplassen vormen een uitgestrekt watergebied in Midden-Limburg. Met meer dan 3.000 hectare aan water bieden de aaneengesloten wateren, volop mogelijkheden voor bootverhuur en watersportactiviteiten. Huur een motorboot, zeilboot of sloep en kom varen in dit prachtige gebied. Vaar langs de groene oevers, geniet van de rustige natuur en doe tussendoor de charmante dorpjes en jachthavens aan langs de Maas.
  • De Maas (Limburg): De Maas is een prachtige rivier die door zowel Gelderland als Limburg stroomt. De rivier kronkelt met een lengte van ongeveer 950 kilometer zelfs door het Franse landschap waar de rivier eigenlijk begint. De grootste Limburgse stad aan de Maas is Maastricht en dankt zelfs de naam aan deze rivier. Ook ligt het Limburgse Venlo aan de Maas. Beide steden hebben een rijke geschiedenis en gezellige havens met alles wat je nodig hebt om fijn te vertoeven. 

Met grote historische steden tot kleine havenstadjes bieden deze provincies veel watersportmogelijkheden. Maar net zo groot als de diversiteit in de dialecten die er worden gesproken, is er evenveel variatie aan activiteiten rondom het water. Van cultuur snuiven, bourgondisch genieten van streekgerechten of wandelen en fietsen door de prachtige natuur, je kunt je watersport hart ophalen op het water in Gelderland en Limburg. Huur zorgeloos jouw ideale boot bij Vakantievaren voor een heerlijke vaarvakantie.