Bij vertrouwde HISWA bootverhuurders

Motorboot huren

  • Zeer scherp geprijsd
  • Geen reserveringskosten
  • Elke motorboot goed verzekerd

Selecteer Maand

Periode

Personen

Regio

Verhuurder

Reset filters
Verfijn resultaten

Vakantieplezier met z’n tweeën, met het gezin, familie of vrienden. Met een motorboot, met of zonder vaarbewijs, kun je onbezorgd het water op. Genieten van de meren of de beschutte binnenwateren, de rust en ruimte. Maar ook even aanleggen in een haven om een dorpje of stadje te bezoeken behoort tot de mogelijkheden. Met weinig inspanning een ontspannen vaarvakantie en/of vaardag hebben dat wil toch iedereen. Een huur motorboot betekent geen onderhoud, geen stallingkosten en geen geklus, maar alleen varen en genieten.

Een ideale vaarvakantie met een motorboot

Bij Vakantievaren vind je een uitgebreid aanbod motorboten. Van een comfortabele motorboot huren voor 2 personen tot een luxe motorjacht huren voor 6 of 8 personen. Met het huren van een boot is jouw ideale vakantie binnen handbereik, of je nou een weekend op pad wilt óf een boot zoekt voor een hele week. 

Vaarplezier tijdens ieder seizoen

Met een motorboot ben je minder seizoensgebonden. In het vroege voorjaar zorgt de lentezon voor een prachtige glinstering op het rustig kabelende water en zorgt tegelijkertijd voor een aangename temperatuur. Een bijkomend voordeel is tevens dat er minder recreatievaart is….dus iets meer ruimte en minder drukte op het water. Dit geldt natuurlijk net zo goed in de herfst. Is het toch wat guurder weer dan is het mogelijk om de verwarming op de motorboot aan te zetten. De meeste motorboten zijn voorzien van een zwemtrap waardoor er na een verfrissende duik in het water gemakkelijk weer in de boot geklommen kan worden. En op een luxe motorjacht hoef je hiervoor zelfs de boot niet af. Om het water in te gaan is een zwemplateau uiteraard ideaal. Welk type motorboot je ook huurt via Vakantievaren.nl, je boekt bij de bootverhuurder zelf waardoor je te allen tijde vertrouwt huurt voor een scherpe prijs.

Motorboten, motorjachten tot Kruisers

Qua motorboten zijn er veel verschillende soorten te huur. Voor een liefhebber van comfort is een luxe motorjacht een zeer geschikte boot. Modern, degelijk gebouwd, mooi gelijnd zijn kenmerken die bij dit soort motorboten passen. Met een stille motor is het fijn varen en daarnaast zijn dit soort boten behendig te besturen. Aan boord is alles aanwezig om comfortabel te slapen, heerlijk uitgebreid te koken en is/zijn er één of soms zelfs meerdere toiletten en een douche te vinden. Voor uitgebreid zonnebaden heb je een speciaal zonnedek.

Met een middelgrote Oostvaarder Kotter vaar je op een boot om mee door te varen. Qua doorvaarthoogte zijn de bruggen niet snel te laag waardoor je niet alleen de originele Elfstedenroute kunt varen maar ook van veel andere Hollandse routes kunt genieten. Dit soort boten worden geroemd vanwege de prettige vaareigenschappen. Ook met een Kruiser zijn de bruggen niet snel een beperking, er zijn verschillende kruisers met lage doorvaarthoogte beschikbaar. Tijdens de vaarvakantie ben je niet afhankelijk van de brugtijden waardoor er op een warme zomeravond – wanneer het langer licht is - gewoon doorgevaren kan worden. Een ideale motorboot om comfortabel te varen op de Hollandse wateren.

Een Doerak, een type motorboot met een ruimtelijke inrichting en een iets hoekig kajuit dak – tenminste bij de modellen die na 1974 zijn gebouwd- is het gewoon prettig varen. Dit maakt het tot een prettige gezinsboot, of je nu samen óf met de kinderen gaat varen. De vrij rechte boeg van de Drifter geeft de boot een ruimtelijk interieur, met name in het voorschip. Deze boot is van Sneekse komaf, heeft een luxe uitstraling en kan met een hoogte van 2 meter en 50 cm onder veel bruggen door. Van een Trotter tot aan een Fuut of Pikmeer, je kunt al deze boten vertrouwt huren Vakantievaren.nl.

Vaarervaring met motorboten 

Voor de meeste motorboten heb je geen vaarbewijs nodig om te mogen varen. Mocht je nog geen vaarervaring hebben opgedaan? Ook dat is meestal geen probleem. Al onze bootverhuurders zullen je vriendelijk verwelkomen en graag de ruimte willen vrijmaken om je op weg te helpen. Geef het vooraf aan zodat de bootverhuurder op de hoogte is en de gelegenheid heeft om je alle instructies te geven om vertrouwd te gaan varen. Op naar een heerlijke vaartocht met een motorboot!