Activiteiten

Een watersportparadijs

De maasplassen zijn perfect voor bijna alle watersporten. Zwemmen, surfen, zeilen, duiken, roeien, kanoën en kayakken: het kan allemaal! Maar ook waterskiën en wakeboarden is geen probleem.

Een aantal dagen een boot gehuurd? Dan is het super leuk om een dagje een andere watersport uit te proberen. Leg de boot aan de kade en stap eens op een SUPboard, in een roeiboot of zelfs op een wakeboard. Er is zoveel te beleven in Limburg, voor het hele gezin is er genoeg te doen.

Ontdek Roermond

Een dagje op het vaste land? Wat dacht je van een citytrip Roermond. De stad ligt pal naast de Maasplassen en heeft veel te bieden.

Wandelend door de stad ontdek je de historie, de architectuur en de gezelligheid die te vinden is in Roermond. Om dit nog wat levendiger te maken bestaat de Roermondjes app. Deze app vertelt je op 20 locaties in de stad de meest interessante verhalen. 

Natuurlijk kun je ook lekker gaan shoppen in Roermond. De binnenstad biedt een diversiteit aan winkels, maar voor de echte fanatieke winkelaars is Designer Outlet Roermond the place to be. 

Vertrouwde HISWA bootverhuurders

Boot huren zonder vaarbewijs, geen reserveringskosten én alle boten goed verzekerd!