Varen in Friesland

Varen in Friesland

Varen in Friesland

Neem een voorproefje op uw vaarvakantie in Friesland

Genieten van je eigen huurboot in de prachtige watersportprovincie Friesland. Wilt u heerlijk zeilen of met een sloep de Elf Steden verkennen, hier kan het allemaal. Bootverhuur Friesland bij bedrijven die u met raad en daad terzijde staan!

Om vertrouwd een boot te huren, hebben we de beste verhuurbedrijven geselecteerd die u snel wegwijs maken op de Friese wateren. Alle deelnemende bootverhuurbedrijven op deze site zijn aangesloten bij HISWA Vereniging en gebruiken daarom vertrouwde HISWA voorwaarden. Bootverhuur, motorbootverhuur, zeilbootverhuur in Friesland... geniet van vakantievaren.nl.

Bent u (nog) geen ervaren watersporter? Geen probleem! We hebben de beste HISWA bootverhuur bedrijven geselecteerd die u optimaal zullen begeleiden en vertrouwd op weg helpen. Duizenden klanten gingen u al voor.

Niet voor niets heeft Friesland de meeste bootverhuurbedrijven van Nederland. Ook de watersporters wijzen Friesland aan als mooiste vaarregio van Nederland. Kortom lekker genieten van de mooiste meren, Elf Steden en unieke natuur.

U zult ontdekken dat varen een gemakkelijke bezigheid is om ontspannen van de rijkdommen van Friesland te genieten op uw zeiljacht of motorboot. U kunt elk type boot huren voor het gezin, vrienden of met z’n tweetjes. En dat niet alleen in de vakantie, maar ook voor een weekend, midweek of dag. Dus talloze manieren om watersportparadijs Friesland te ontdekken als schipper op uw ‘eigen’ boot. Onze bootverhuurders doen u graag een passende aanbieding.Neem een voorproefje op uw vaarvakantie in Friesland! Vakantievaren.nl is de officiële portal voor uw vaarvakantie of zeilvakantie in Friesland. Op deze website vindt u alles voor een geslaagde watersportvakantie in Friesland, óók voor minder ervaren watersporters. Bootverhuur Friesland...hier vindt u alles!

Boot huren in Friesland

Vertrouwde HISWA bootverhuurders

Boot huren zonder vaarbewijs, geen reserveringskosten én alle boten goed verzekerd!