Houseboot of Aqualodge bij vertrouwde HISWA bootverhuurders

Houseboot huren

  • Zeer scherp geprijsd
  • Grootste aanbod houseboten
  • Goed verzekerd

Selecteer Maand

Periode

Personen

Regio

Verhuurder

Reset filters
Verfijn resultaten

Geniet van een onvergetelijke vakantie met een comfortabele woonboot. Ga met z'n tweeën of met het gezin het water op in een prachtige houseboot die van alle gemakken is voorzien en is ingericht met een luxe, sfeervolle inrichting. Ontspannen vakantie vieren op de Nederlandse wateren terwijl je aan boord vanaf je terras of dakterras kunt genieten. Alles is mogelijk. Met het huren van een houseboot is het zorgeloos genieten op de Nederlandse en Belgische wateren. En ben je toe aan een andere omgeving? In de zomermaanden vaar je gemakkelijk naar een andere plek voor een totaal ander uitzicht. Ervaar het zorgeloze vakantiegevoel op het water in je eigen vakantiewoning op het water.

Van prima basic tot heerlijk luxe

Op een houseboot, ook wel aqualodge genoemd kun je alles vinden. Of je een weekend een basic houseboat voor 2 personen wilt huren of een week wilt verblijven in een luxe aqualodge met een groot gezin of een groep vrienden: kies een model met 1, 2, of 3 slaapkamers. Met een drijvende vakantiewoning geniet je, net zoals op een boot, van een heerlijk verblijf op het water. Langs de steiger heb je een wijds uitzicht over de in de wind, wiegende rietkragen langs de waterkant en aan de andere kant heb je zicht op de aan- en wegvarende boten in de haven. In een basic huisboot is alles wat je nodig hebt aanwezig, oftewel een no-nonsens en budgetvriendelijke accommodatie met een gecombineerde woon- en slaapkamer. In het verhuuraanbod zijn ook drijvende slaaphuisjes te huur voor 4 personen. Vanaf het balkon kun je genieten vanaf een comfortabele loungebank. Verder is deze vakantiewoning voorzien van een keuken met alle benodigde keukenapparatuur en een badkamer en toilet. 

Ieder seizoen een houseboot te huur

Zowel in de winter als in de zomer is het mogelijk om een houseboot te huren. De charme van ieder seizoen beleef je intenser vanaf het water. Dankzij goede isolatie en warme luchtverwarming is het ook fijn vertoeven op de koudere momenten. Sommige houseboten zijn voorzien van een wandhaard die zorgt voor sfeer en een aangename warmte. De vaarperiodes zijn per bootverhuurder verschillend. Bij de meeste houseboten geldt wel dat de accommodaties tussen november en maart stilliggend worden verhuurd. Enkele houseboten blijven op een vaste plek. 

Ervaar de sfeer in een varend vakantiehuis

Iedere houseboat heeft een eigen inrichting maar op één punt zijn ze toch allemaal gelijk: het uitzicht over het glinsterende wateroppervlak. Binnen ervaar je dezelfde sfeer als buiten….her en der zijn dezelfde, herkenbare ronde ramen zichtbaar zoals je die op een boot ziet. Verschillende modellen zijn luxe ingericht met een hoogwaardige badkamer met sanitair en een fijne keuken. In de boot met glazen ramen aan drie zijden van de living heb je werkelijk een fenomenaal uitzicht. Deze is trouwens voorzien van steigerhouten meubels en nautische accessoires voor een passende finishing touch. Met een schipper is er een mooie tocht over de IJssel te maken zodat je met deze - normaal stilliggende - boot toch de omgeving kunt verkennen. Uiteraard is het mogelijk om bij de diverse huisjes op het water een sloep of motorboot te huren voor dagje varen.