Waterland Yachtcharter

Boot huren
Waterland Yachtcharter

Waterland Yachtcharter

Het adres voor sportief zeilen en riant vakantievieren! Het Waterlandteam staat graag voor u klaar om uw zeilvakantie of zeilweekend tot een succes te maken. Al ruim 20 jaar verhuren wij nieuwe en sportieve zeiljachten; van Dehler en X-Yacht, van de kleine Dehler 25 tot de snelle en luxueuze Dehler 44.

Het huren van een zeiljacht is een kwestie van vertrouwen. Ruim 70% van onze klanten komt jaarlijks weer bij ons terug. De vele complimenten die wij over onze vloot krijgen, motiveren ons steeds weer ons best te doen, het u naar de zin te maken.       

Met de steeds nieuwe Waterland Planner kunt u eenvoudig online, 24 uur per dag, uw zeilvakantie boeken. Is het schip van uw keuze nog beschikbaar in de door u gewenste periode? Vul dan meteen het boekingsformulier in en stuur het door. Dan zorgen wij ervoor dat alles wordt geregeld. Natuurlijk kunt u ons ook altijd bellen; als ervaren zeilers kunnen wij u deskundig adviseren. Ook tijdens uw vaarperiode staan wij met raad en daad voor u klaar!

Onze vloot uitgebreid!
Vanaf seizoen 2011 hebben wij onze vloot uitgebreid met 2x de Dehler 32. U vindt bij ons de nieuwste Dehler 35 SV,  Dehler 45 en X-34. Wij kunnen u de gehele serie Dehler en X-Yachten aanbieden van 25 tot 45 foot.

Tevens hebben wij nieuw in dagverhuur (of in abonnement) J-22 en Dehler Varianta.