Marrenvloot de nieuwe naam van Aquanaut Yachtcharter Sneek

Boot huren
Marrenvloot de nieuwe naam van Aquanaut Yachtcharter Sneek

Marrenvloot de nieuwe naam van Aquanaut Yachtcharter Sneek

Aquanaut, een jacht om u te verwennen

Bij Marrenvloot in Sneek, de watersportstad in het hart van schitterend Friesland, kunt u terecht voor één van onze 14 moderne Aquanaut jachten, van 10 m (4-7 personen) tot 15 m (6-12 personen). Onze volledig uitgeruste schepen waarborgen een onvergetelijke vaarvakantie. De Marrenvloot bestaat uit originele Aquanaut schepen, zoals die voor velen op maat gebouwd worden. De betimmering, stoffering en uitrusting is vergelijkbaar met onze verkoopschepen. Doordat wij nieuwe ontwikkelingen graag op onze huurschepen testen, kunt u steeds de laatste technische snufjes aan boord van onze jachten aantreffen. Kortom: u huurt geen 'huurboot' maar een jacht dat steeds aangepast is aan de wensen en eisen die gesteld worden door het kopend watersportpubliek.

Uw vakantie begint direct
De jachthaven van Marrenvloot in Sneek biedt moderne faciliteiten als douches, wasmachine met droogtrommel en een tankstation. Daarnaast treft u ook een outboardshop aan. Uw auto kunt u met een gerust hart achterlaten op het parkeerterrein dat onder permanent toezicht staat en 's avonds wordt afgesloten. Vanuit de jachthaven vindt u direkt, zonder bruggen of sluizen, verbinding met het unieke Friese merengebied. Dus uw vakantie begint, zodra u aan boord stapt van het jacht van uw keuze.

Altijd service in de buurt
Ieder schip wordt door ons systematisch gecontroleerd voordat u het in ontvangst neemt. Mocht u onverhoopt toch nog problemen hebben, waarschuwt u ons dan onmiddellijk. Onze werf ligt in Sneek, midden in Friesland; onze technici zijn dus zeer snel in een speciaal daartoe uitgeruste servicebus bij u en zullen er voor zorgen dat alles in de kortst mogelijke tijd weer in orde is.*Het is eigenlijk overbodig te vermelden dat uw Marrenvloot aan alle veiligheidseisen voldoet en regelmatig door de ANWB wordt gecontroleerd. Uiteraard zijn we ook aangesloten bij HISWA en hanteren we de HISWA-Verhuurvoorwaarden die met de ANWB en Consumentenbond tot stand zijn gekomen. Per slot van rekening is het niet alleen onze plicht om als erkend charterbedrijf voor optimale conditie van onze schepen te zorgen, maar bovenal uw vakantieplezier te garanderen. We begroeten u immers volgend jaar weer graag als onze gast. Marrenvloot en haar luxe Aquanaut verhuurjachten zijn voor u de perfecte combinatie.

Aquanaut 1300 en 1500 EV
De EV-modellen bieden vele mogelijkheden. In de ruime kuip benedendeks kunt u op beschutte wijze in de buitenlucht genieten van het water. Door de geheel te openen deuren vindt de kuip aansluiting bij de salon waardoor een enorme gelijkvloerse ruimte ontstaat.

Aquanaut Privilege 1350 PH
De Privilege-lijn toont de allerlaatste ontwikkelingen bij Aquanaut. De ver doorgevoerde ronde vormgeving in het interieur zowel als buitenom zijn een lust voor het oog. De fraai gestileerde trap naar het zwemplateau maakt dat ook goed bereikbaar. Bovendien is de boot voorzien van centrale verwarming en extra isolatie.

De complete vloot in Sneek:
Aquanaut 1500 Acces (mindervalideschip) slaapplaatsen 8-10
Aquanaut Privilege 1500 AK  slaapplaatsen 6-8
Aquanaut Andante 438 AC slaapplaatsen 8-9
Aquanaut Privilege 1350 AK slaapplaatsen 8-10
Aquanaut Drifter Jubile 390 AC slaapplaatsen 6 
Aquanaut Privilege 1250  AK slaapplaatsen 6-8
Aquanaut Drifter CS 1300 AK Slaapplaatsen 4-5
Aquanaut Drifter 1250 AK slaapplaatsen 6-8
Aquanaut Privilege 1250 AK Slaapplaatsen 6-8
Aquanaut  Drifter 350 AK slaapplaatsen 4-6
Aquanaut Drifter CS 1300 OC slaapplaatsen 4
Aquanaut Drifter 1150 AK slaapplaatsen 6-8
Aquanaut Drifter 350 OC slaapplaatsen 2-4
Aquanaut Beauty 1200 AK Slaapplaatsen 5
Aquanaut Drifter 1050 AK slaapplaatsen 4
Aquanaut Unico 1000 slaapplaatsen 4-6
Aquanaut Drifter CS 1000 AK slaapplaatsen 4-6
Aquanaut Drifter CS 1300 AK  Schlafplätze 6-8
Aquanaut Drifter CS 1300 AK Schlafplätze 4-6

Vloot