Langweerder Sloep

Boot huren
Langweerder Sloep

Langweerder Sloep

Het zeer centraal gelegen Langweer is de basis voor onvergetelijke vaartochten. U zit in een mum van tijd via de Langweerder Wielen op de Goïngarijpster Poelen en Sneekermeer.

Langweerder Sloep
Vanaf daar kunt u een lange tocht maken door Sneek en IJlst en via het Heegermeer zijn de langgerekte Fluessen te bereiken. Sloepvaren is een belevenis apart: het is stoer en comfortabel. De Langweerder Sloep biedt ruimte en comfort voor een dagje varen met de familie, maar is ook geschikt voor meerdaagse tochten. Er zijn verschillende modellen te huur bij Langweerder Sloep.

Langweerder Sloep 6.50 Classic
Een zeer comfortabele sloep (in diverse uitvoeringen) met geringe doorvaarthoogte. Deze stabiele boot is geschikt voor 6 personen en is uitgerust met zit- en rugkussens en een zwemtrap.

Langweerder Sloep 7.50 Classic en Cabin
Luxe sloep voorzien van alle gemakken; kooktoestel, spoelbak, koelkast en toilet. Zitgelegenheid voor 10 personen, slaapgelegenheid voor 2 personen.

Langweerder Sloep 700 Tender
Een geweldig mooie sloep die van alle luxe is voorzien. De sloep heeft een koelkast en spoelbakje aanboord. Voor meerdaagse trips kunt een een los toilet en gaspitje mee aanboord krijgen. Zit gelegenheid voor 8 personen en slaapgelegenheid voor 2 personen.

Langweerder Sloep 8.50 Classic en Cabin
Superluxe sloep uitgevoerd met kookgelegenheid, spoelbak, koelkast en toilet. Zeer geschikt voor meerdaagse trips, dagtochten of groepsuitjes. Zit gelegenheid voor 12 personen en slaapgelegenheid voor 4 personen.

Vakantiehuis huren
Bij Langweerder Sloep kun je niet alleen sloepen huren, maar ook vakantiehuizen (waaronder een prachtige woonark) direct aan de Friese meren. Onze vakantiewoningen bieden de ideale uitvalsbasis voor een ontspannen vakantie aan het water. Bovendien kun je bij je vakantiehuis direct een sloep huren, zodat je de prachtige Friese meren kunt verkennen vanaf je eigen accommodatie. Een perfecte combinatie van comfort en avontuur!

Vloot

Beoordelingen voor Langweerder Sloep

· gebaseerd op 252 beoordelingen

 

De laatste 5 beoordelingen:

Herbsturlaub

Wir hatten in den Herbstferien zwei Häuser angemietet. Es war wunderschön. Die Häuser liegen fantastisch, es war sauber und gut ausgestattet, bei Fragen an der Rezeption wurd... Lees meer

Geplaatst op: 17 oktober 2023

Great and easy sloep!

A very easy to handle boat, super spacious and comfortable for families with kids. We will come back for another holiday rent.

Geplaatst op: 14 oktober 2023

Gouden plekkie!

Geweldig fijn huis met schitterend uitzicht op de Langweerder Wielen met als grote verrassing het fantastische tuinhuisje en met dagelijkse bonus een super mooie zonsopgang!! O... Lees meer

Geplaatst op: 3 oktober 2023

Gelukkig nog bedrijven waar alles klopt!

Alles zoals afgesproken nagekekenen afgehandeld. Goede sloep Vriendelijke mensen en correcte afhandeling.

Geplaatst op: 29 september 2023

Eem mooie zaterdagmiddag.

Onaangekondigd een sloep huren en prima geholpen worden , met een leuke korting .Prima allemaal.

Geplaatst op: 20 september 2023