Yachts4U

Boot huren
Yachts4U

Yachts4U

Genieten van de rust, ruimte en vrijheid op het water en van de fraaie natuur? Lekker luieren op uw schip of juist actief bezig zijn met varen, vissen, surfen of zwemmen? Prachtige vaarroutes in Friesland, Groningen en Overijssel ontdekken? Jachtcharter Yachts4U is hiervoor uw juiste keus!

Yachts4U verhuurt haar jachten vanuit Heerenveen. De thuishaven ligt aan de rand van de twee mooiste vaargebieden die ons land kent: richting Akkrum en verder naar de Friese meren of via Ossenzijl en het natuurgebied de Weerribben naar de Overijsselse wateren. U kiest welke kant u op wil.

Yachts4U heeft haar roots in de particuliere verhuur
In 2005 werd als particulier begonnen met de verhuur van 1 jacht (www.privejacht.nl):  de Gerda. De verhuur bleek  een succes en in  2006 kwam er een tweede jacht (de Vesta) bij. Ook dat jaar verliep de verhuur naar volle tevredenheid en eind 2007 / begin 2008 kwamen er 2 jachten bij namelijk de zusterschepen de Lilian en de Reina. In 2009 wordt de vloot uitgebreid met de Carla. Door haar ervaring in de particuliere verhuur weet Yachts4U precies wat de individuele gast verwacht. Nu er, sinds maart 2008, als bedrijf  wordt gewerkt  is Yachts4U in staat op een nog professionelere manier haar gasten te bedienen. Men is zich er,  elke dag opnieuw,  van bewust dat de “roots” van het bedrijf in de particuliere verhuur liggen met de daarbij horende zeer persoonlijke aandacht voor de gasten. Elke dag opnieuw…….
Yachts4U is er, in denken en doen, op gericht het u 100% naar de zin te maken! U kunt rekenen op een persoonlijke en vriendelijke service. Om uw vakantie tot de perfecte vaarvakantie te maken levert Yachts4U u een volledig pakket aan diensten: van annuleringsverzekering tot aan dekbedpakketten, van reddingsvesten tot aan Schippers Start Hulp.

"Uw eigen jacht"
Door de persoonlijke  inrichting van de jachten ervaart u het gevoel van “varen aan boord van uw eigen motorjacht". Ook is "uw jacht" niet herkenbaar als huurboot. Kom aan boord en beleef het water vanaf schone, modern uitgeruste, ruime en goed onderhouden motorboten tegen een heel aantrekkelijke prijs. Bij Yachts4U een motorboot huren betekent dat u een jacht huurt met veel comfort, uitstraling en warmte. Genieten dus met uw partner, uw gezin, of vrienden.

Yachts4U is niet tevreden als u niet tevreden bent
Steeds vaker nemen Yachts4U’s gasten afscheid met de woorden dat ze niet alleen hebben genoten, maar ook zeer verrast zijn door de hoge servicegerichtheid. Klanttevredenheid staat bij Yachts4U inderdaad heel hoog in het vaandel: persoonlijke aandacht voor u, uw vragen en wensen. Geen wonder dat de gasten graag terugkomen: zij voelen zich bij Yachts4U aan boord gewoon thuis"! Onze thuishaven Langelille bij het Tjeukemeer, ligt aan de rand van de mooiste vaargebieden die ons land kent: de Friese meren en de Overijsselse wateren. U hebt dus volop keuze welke kant u op wilt. De haven biedt niet alleen ruime parkeergelegenheid, u kunt er ook terecht voor andere praktische zaken. In het dorpscentrum van Langelille kunt u in de supermarkt uw laatste inkopen doen, in de cafetaria nog snel een hapje halen of op een terrasje genieten van een kopje koffie.

Informatie
Verhuurperiode: van maart t/m november.
E-mail: contact@yachts4u.nl.
Telefoon: 0561-480-808 van maandag t/m zondag van 08.00 - 22.00 uur.

Adres gegevens
Vertrekhaven:
Yachts4U Yachtcharter
Wetterwille 35
8447 GB Heerenveen
Friesland

Kantoor/postadres:
Eaglelaan 154,
8241AP Lelystad
Telefoon  0561-480-808 van maandag t/m zondag van 08.00 – 22.00 uur
Email: contact@yachts4u.nl

Vloot