Bootverhuur Zoutkamp

Boot huren
Bootverhuur Zoutkamp

Bootverhuur Zoutkamp

Beleef de vrijheid en neem het roer in eigen handen!

Heerlijk uitwaaien
Even heerlijk uitwaaien op het Lauwersmeer, op ontdekkingstocht door Groningen over de diepen en maren. Neem het roer in eigen handen en geniet van de mooie omgeving. Wie weet spot je wel een Zeearend of een Lepelaar. Een perfecte dag varen begint bij Bootverhuur Zoutkamp in het noord-westen van Groningen.

4 luxe sloepen
Wij hebben 4 mooie sloepen te huur. Deze kunt u voor een hele of halve dag huren. Maar misschien verblijft u wel langer in de omgeving en wilt u onze boten ook voor een midweek of weekend huren. Alles is mogelijk.

Routes en adres
Er liggen kant en klare routes voor u klaar die u kunt varen, met daarin de bezienswaardigheden en horeca op de route. Maar u staat zelf aan het roer dus mag u zelf bepalen waar de reis heen gaat. Onze boten liggen in jachthaven Hunzegat, strandweg 17 Zoutkamp. Van daaruit begint ook uw reis met onze boten.

Tot snel bij Bootverhuur Zoutkamp!

Vloot

 • Kampeer Boot

  Kampeer Boot

  2 t/m 8 personen Bootverhuur Zoutkamp Zoutkamp

  De kampeersloep Een robuuste aluminium sloep van 6 meter, voorzien van een 4 seizoenen tent. Binnen 5 minuten tover je de sloep om in een privé kampeerplek. Met behulp van 2 spudpalen kun je op rustige plaatsen met een geringe diepgang je boot aan de grond ver...

  Deze boot huren

  Vanaf€ 225,00
  Details
 • Whaly New classic 450

  Whaly New classic 450

  1 t/m 6 personen Bootverhuur Zoutkamp Zoutkamp

  De boten die wij verhuren zijn de Whaly New classic 450. De boten zijn uitgerust met anker, grijplijnen, fenders en zwemvesten voor de kleintjes en op aanvraag ook voor volwassenen. Doordat de boten zijn uitgerust met een stuurconsole en elektrische start zijn ze mak...

  Deze boot huren

  Vanaf€ 75,00
  Details