Workumer Jachtverhuur

Boot huren
Workumer Jachtverhuur

Workumer Jachtverhuur

Workumer Jachtverhuur, verhuurt motorboten die uitstekend geschikt zijn om de Friese meren te ontdekken. Het zijn zeer stabiele en ruime boten die ook voor een onervaren schipper goed te besturen zijn.

Onbezorgde vakantie
Geen vaarbewijs nodig: Voor het varen met onze motorjachten hoeft u geen vaarbewijs te hebben. Indien u geen vaarervaring heeft raden wij een vaarinstructie  aan.  Beginners kunnen tegen een geringe vergoeding uitvoerige instructie krijgen of zelfs een eendaagse spoedcurus. Gevorderde pleziervaarders krijgen bij de overhandiging van het schip tekst en uitleg over de boot. Onze wisseldagen zijn op maandag en vrijdag. Vertrek om 15.00 uur, weer inleveren om 10.00 uur. U kunt een schip één of meerdere weken huren, een weekend of een midweek of een combinatie van beide: een week én een weekend of midweek. In het voor en naseizoen zijn de voordeligste mogelijkheden.

Onze jachthaven
In onze jachthaven vindt u een zelfvoorzienend toiletgebouw met douches en toiletten en er is wifi in de gehele haven. Friesland is een watersportgebied met voorzieningen voor de watersport die je vrijwel nergens anders vindt. Met vele (gratis) ligplaatsen op de mooiste plekjes in de vrije natuur en in de dorpen en steden met passantenplaatsen.

Onze garanties

  • Voor iedereen een geschikte motorboot
  • Wij hebben ook schepen voor onervaren vaarders
  • Jachtverhuur vanuit het watersport hart van Friesland
  • Kwaliteit, service en zekerheid voor een prachtige vaarvakantie
  • Bijna alle schepen zijn uitgerust met een boeg- en hekschroe

Kwaliteit en zekerheid
Wij zijn lid van de gerespecteerde branche organisaties HISWA. Dat betekent dat wij de hoogste kwaliteit bieden en u uitgebreid kunnen informeren over de talrijke routes en bezienswaardigheden. De boorddocumentatie is dan ook compleet en afgestemd op het schip.

Vloot