Hoora Watersport

Boot huren
Hoora Watersport

Hoora Watersport

Varen en genieten bij Hoora in Heeg! Hoora is sinds 1978 bouwer en verhuurder van zeilboten en sloepen. Je vertrekt vanuit Heeg, het bruisende hart van het Friese merengebied voor een unieke en sportieve watersportbeleving!

Huur bij ons relaxt een boot
Je wilt een weekendje zeilen in een valk of de Friese meren ontdekken in een comfortabele kajuitboot? Of een dagje relaxt varen in een elektrische sloep? Wat je watersportwens ook is: bij Hoora in Heeg vervullen we deze graag. 

Duurzaamheid en innovatief
We ontwikkelen onze boten zelf en doen dat vol passie met een enthousiast team. We werken op twee locaties: op onze werf aan de Draei 18A bouwen we al onze schepen en aan de Gouden Boaijum 10 ben je aan het juist adres voor het huren van een zeilboot of elektrosloep. Duurzaamheid, innovatie en kwaliteit zie je terug in onze schepen. De gebruiksvriendelijke en snelle Hoora-valk (door gasveermast eenvoudig te strijken), onze elektrovalk en de elektrische Enduro sloep zijn daarvan het bewijs. Door naar jouw wensen en ervaringen te luisteren, blijven we innoveren. Daardoor kun je zorgeloos genieten van al het moois dat watersport te bieden heeft.

Openingstijden
Wij zijn van 1 april tot 1 oktober dagelijks geopend van: 9:00 uur tot 12:00 uur, van 13:30 uur tot 18:00 uur en van 19:30 tot 21:00 uur

Graag tot ziens in Heeg!

–   Vera en Eva Meijer

Vloot