Westergoot Jachthaven & Verhuur

Boot huren
Westergoot Jachthaven & Verhuur

Westergoot Jachthaven & Verhuur

Wilt u een houseboat huren? Bij Jachthaven Westergoot hebben we 2 prachtige La Mare houseboats, waarop u midden in de natuur kunt overnachten. De houseboats zijn uiterst comfortabel en voorzien van alle faciliteiten die u nodig heeft. Een wijntje drinken bij zonsondergang, sterren kijken op het dak, gewekt worden door de mooie vogels van de Biesbosch: overnachten op een boot is nog nooit zo romantisch geweest!

Hetzelfde comfort als thuis
Een houseboat is een pleziervaartuig dat hetzelfde comfort biedt als thuis. Het jacht is voorzien van een luxe keuken, een stijlvolle designbadkamer en een groot dakterras. We noemen het ook wel een drijvend huisje. De Bed & Breakfast houseboats van Jachthaven Westergoot liggen op een vaste plek in de haven. U kunt genieten van de Dordtse Biesbosch en u bent zó in de mooie Dordtse binnenstad.

Het hele jaar door aangenaam
Een houseboat huren kan het hele jaar door. De boot beschikt namelijk over centrale verwarming, is goed geïsoleerd, heeft dubbelglas en is wintervast. U zult dus geen last hebben van de kou en ook tijdens hete zomerdagen is het er prettig vertoeven. 

De houseboat huren van Jachthaven Westergoot
U kunt bij ons een Bed & Breakfast houseboat huren voor 2 personen en voor 4 personen. De houseboat voor 2 personen is 18 m2 en voorzien van een woonkamer, keuken, terras, slaapkamer en badkamer met toilet. De houseboat voor 4 personen is 32 m2, heeft een woonkamer, keuken, terras, badkamer met toilet en 2 slaapkamers.

Extra faciliteiten
Met de houseboat kunt u niet varen, maar wilt u toch de Dordtse Biesbosch verkennen of een tochtje maken door de binnenstad? Huur dan een van onze sloepen. Wij hebben speciaal voor onze gasten een aantal uitgezette vaarroutes, maar u mag natuurlijk ook uw eigen route bepalen. Hier kunt u een boot reserveren. Wilt u zich liever op een andere wijze verplaatsen? U kunt ook fietsen bij ons huren. De omgeving kent prachtige fietsroutes.

Dordrecht: een oude stad met een rijke geschiedenis
In 1220 kreeg Dordrecht haar stadsrechten en kent dus een rijke geschiedenis. Hoogtepunten zijn, de Wolwevershaven, de Grote Kerk het Groothoofd en natuurlijk het statige stadhuis. Kom na deze bezichtigingen even tot rust op één van de gezellige terrasjes op het Scheffersplein. Interessante musea om te bezoeken zijn: het Dordts Museum, Huis van Gijn en het Nationaal Onderwijsmuseum.